Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου: Η χειρουργός οφθαλμίατρος, υποψήφια με τον Δημήτρη Γαλάνη σε Φιλοθέη Ψυχικό - '' Ο Δήμος μας αποτελεί όντως πρότυπο για όλους τους υπόλοιπους''

Εξέταζε τους απόρους όλου του ενοποιημένου δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στο Ιατρείο της, χωρίς καμία αμοιβη. 

Μια έμπειρη επιστήμονας, με σπουδαίο έργο και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. 

Η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Γαλάνη στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Όπως συνοπτικά αναφέρεται στο βιογραφικό της, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό, όπου φοίτησε στο Δημόσιο σχολείο της περιοχής από την αρχή ως το τέλος, μέχρι την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook/Φαίη Πεσκέση-Παπαδοπούλου

Εκεί διατηρεί και το Ιατρείο της στην περιοχή του Φάρου Ψυχικού.  Με το σύζυγό της έφτιαξαν το σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό.

Όπως, λέει η ίδια: ''Εκεί μεγαλώσαμε την κόρη μας, η οποία τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο. Αγαπημένο χόμπυ μας το τένις , που παίζουμε και οι τρεις πολλά χρόνια στον όμιλο αντισφαίρισης  Φιλοθέης. Σε κάθε γωνία του Δήμου μας έχω αναμνήσεις… σε κάθε πλατεία , σε κάθε παιδική χαρά, έπαιζα εγώ ο αδελφός μου, οι φίλοι μας, χρόνια τώρα τα παιδιά μας… σε κάθε καφέ, σε κάθε στενό, σε κάθε εστιατόριο, όλα τα μαγαζιά, τα σπίτια , οι γειτονιές, όλοι με γνωρίζουν από παιδί, νιώθω πως είναι όλοι άνθρωποι «δικοί μου».

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού είναι η πόλη μου! Έζησα στα Δημόσια σχολεία του ως μαθήτρια, και βίωσα  τα Ιδιωτικά ως μητέρα. Έχοντας εργαστεί επί χρόνια σε μεγάλα Νοσοκομεία, όταν άνοιξα το Ιατρείο μου και γνωρίζοντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας με την οικονομική κρίση, εξέταζα τους απόρους όλου του ενοποιημένου δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στο Ιατρείο μου, χωρίς καμία αμοιβή. Πάντα αντιλαμβάνομαι τον παλμό του τόπου μου, όπως άλλωστε και κάθε άνθρωπος.

Γνωρίζω καλά και σε βάθος τις φάσεις που πέρασε η πόλη μου, την ιστορία της, τις ανάγκες των συμπολιτών μας σε κάθε περίοδο… Οι σχέσεις πολυετείς, πολλές και ουσιαστικές, με παλιούς και νέους φίλους , πάντα κορυφαία θέση στις συζητήσεις τα θέματα του Δήμου μας, μικρά ή μεγαλα, θέματα καθημερινότητας ή θέματα νευραλγικής σημασίας για τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του προαστίου και την ποιότητα ζωής μας. Θέματα ασφάλειας, οικονομικά, φορολογικά, πρασίνου και πολιτισμού.

faypeskesi.gr

Είμαι πάντα εδώ, να ακούσω, να ασχοληθώ σε βάθος με κάθε τί μικρό ή μεγάλο, φτάνει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Φτάνει να είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς σε ένα προάστιο πρότυπο.

Όλοι οι δήμαρχοι και των τριών κοινοτήτων , όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι , έχουν αφήσει έργο μικρό ή μεγάλο. Δεν φαντάζεστε πόσες αλλαγές, καινοτομίες και εξελίξεις έχω βιώσει αυτά τα 48 χρόνια στον τόπο μας…. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης στην τετραετή  θητεία του, με δυόμισι χρόνια κορωνοιού να δυσχεραίνουν τη δραστηριότητα, έκανε σημαντικό έργο και κέρδισε την εμπιστοσύνη μας.

Ο Δήμος μας αποτελεί όντως πρότυπο για όλους τους υπόλοιπους δήμους. Έγιναν πολλά και θα γίνουν ακόμα περισσότερα , σε όλους τους τομείς, φτάνει να είμαστε όλοι μαζί και να παλεύουμε για το κοινό καλό , για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας!

Δεν ξεχωρίζω καμία γειτονιά, καμία περιοχή, είναι όλες στην καρδιά μου, είναι όλες ο τόπος μου, και ήρθε η ώρα να παλαίψω, σε οποίο μετερίζι βρεθώ, για όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου, ανεξαρτήτως παράταξης ή τοποθέτησης, με μόνο κριτήριο την αγάπη για το προάστιό μας και την ανάγκη για την τελειοποίηση του!

Το who is who της 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ