Χριστίνα Αλεξανιάν: "Έμαθα πως με απάτησαν εκ των υστέρων" - "Άμα θες να είσαι αλλού, πήγαινε αλλού"

Η ηθοποιός της σειράς "Οι Πανθέοι" μιλάει για την απιστία.

Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ "Οι Πανθέοι" στον ρόλο της Βέτας Πανθέου, κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά. 

Στην εκπομπή "Fay’s Time" εξομολογήθηκε μυστικά της προσωπικής της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξανιάν αποκάλυψε ότι έχει βιώσει την απιστία, λέγοντας «μου έχει τύχει εκ των υστέρων να μάθω πως με απάτησαν. Ναι, εκ των υστέρων, όταν είχε τελειώσει. Απλά δικαιώνεσαι γιατί καταλαβαίνεις πως έπρεπε να φύγεις τότε».

«Όταν είσαι όμως ερωτευμένος, λες «έλα μωρέ, είναι σύμπτωση». Δίνεις δηλαδή άλλοθι, πως δεν μπορεί να στο κάνει αυτό ο άνθρωπος που αγαπάς και ο άνθρωπος που έχεις επενδύσει πάνω του τα συναισθήματα σου».

«Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί με κάνει ο άλλος να αισθάνομαι ασφαλής. Αν αρχίσω να αναρωτιέμαι, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία γιατί είναι ψυχοφθόρα. Οι άνθρωποι είναι μαζί για να έχουν αγάπη, για να κάνει ο ένας χαρούμενο τον άλλο και όχι για να τον βασανίζει. Δηλαδή άμα θες να είσαι αλλού, πήγαινε αλλού. Στο καλό, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους οι Πανθέοι ξανά: Το δημοφιλέστερο σήριαλ των '70s από σήμερα πάλι στις οθόνες μας - Ποιοι πρωταγωνιστούν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ