Η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε: "Εξαφανίστηκε ο πατέρας του παιδιού μου - Πέρασα την εγκυμοσύνη μόνη, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου" (βίντεο)

Η τραγουδίστρια, Μαρία Καρλάκη, μιλά αποκλειστικά στην «Super Katerina»

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον πατέρα του παιδιού της και, μάλιστα, δε γνωρίζει που βρίσκεται. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς, η Μαρία Καρλάκη δήλωσε πως πέρασε όλη την εγκυμοσύνη μόνη της.

Η Μαρία Καρλάκη χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της πριν αυτό γεννηθεί

«Είναι καιρός να σταματήσω να καλύπτω καταστάσεις. Αρκετά το έκανα. Ήλπιζα στη διόρθωσή τους. Δεν είμαστε πια μαζί. Δεν ξέρω που είναι», ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA.

 

 

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι έχω πολλή δύναμη μέσα μου και όσο περνάει ο καιρός θα δυναμώσω κι άλλο. Αυτό που πέρασα και περνάω εύχομαι να μην το περάσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Είμαι δυνατός άνθρωπος αλλά θα δυναμώσω κι άλλο όταν γεννηθεί ο γιος μου».

Παρά το δυσάρεστο γεγονός, η ίδια δεν το έβαλε κάτω και έτσι τώρα ανυπομονεί να γεννηθεί ο γιος της και να τον κρατήσει στην αγκαλιά της:

Διαβάστε ακόμη: H Μαρία Καρλάκη για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε - "Οι γυναίκες πρέπει να μιλούν και να καταγγέλλουν τις κακοποιήσεις" (βίντεο)

«Είναι πολύ άσχημο να περνάς μια εγκυμοσύνη μόνη σου κι ότι άλλο πέρασα αυτό το διάστημα. Να είναι καλά το σύμπαν και ο Θεός που μου έστειλε την ευλογία που έχω στην κοιλιά μου. Είμαι διατεθειμένη να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Στην αρχή θα έρθει η γιαγιά μου στο πλευρό μου, μετά θα βρω κάποια γυναίκα να με βοηθάει για να επιστρέψω στη δουλειά μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ