Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο λόγος που δεν θα ταξιδέψει στην Σιγκαπούρη - Ο Πρίγκιπας Τζορτζ θα την κρατήσει πίσω για κάτι πολύ σημαντικό!

Tι είναι αυτό; 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα συμμετάσχει με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ στα φετινά βραβεία Earthshot Prize. 

Η τρίτη τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στη Σιγκαπούρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William&Catherine (@familyofwilliamandcatherine)

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Η Πριγκίπισσα Κέιτ έβαλε το κοστούμι με το forest green που λατρεύει - Ακριβώς ίδιες γόβες και λευκό πουκάμισο

Όμως, το HELLO, αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο παιδί τους, ο πρίγκιπας Τζορτζ, δέκα ετών, δίνει εξετάσεις την ίδια εβδομάδα με τα βραβεία και η πριγκίπισσα θέλει να είναι στο σπίτι για να τον υποστηρίξει.

Ο Τζορτζ πηγαίνει σήμερα στην 6η τάξη του σχολείου Lambrook στο Berkshire, όπου φοιτούν και τα μικρότερα αδέλφια του, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λούις.

 

 

 

 

Η είδηση έρχεται μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα για να συμμετάσχει στη διάσκεψη κορυφής για την καινοτομία Earthshot Prize.

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα σπάσει την παράδοση, αφού θα χάσει την τρίτη ετήσια τελετή απονομής των βραβείων, στην οποία παρευρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Γουίλιαμ, 41 ετών, εγκαινίασε το Earthshot Prize το 2020 για να προωθήσει αποτελεσματικές προσεγγίσεις στις πιο πιεστικές περιβαλλοντικές προκλήσεις του κόσμου, με σχέδια απονομής των βραβείων μέχρι το 2030.

 

Η εναρκτήρια τελετή απονομής του διάσημου περιβαλλοντικού βραβείου πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2021, ενώ ακολούθησε δεύτερος κύκλος στη Βοστώνη τον Δεκέμβριο του 2022.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ