Η Βασίλισσα Μάξιμα φόρεσε το πιο stylish outfit! Εμπριμέ πουκάμισο με φιόγκο & πράσινη δερμάτινη φούστα - Μαγείρεψε σε κοινοτικό κέντρο

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας εντυπωσίασε στο Άμστερνταμ.

Το απόλυτο fashion icon των royals, η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, φόρεσε το πιο στυλάτο outfit κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης εξόδου στην πρωτεύουσα της χώρας, το Άμστερνταμ.

Η κομψή γαλαζοαίματη βρέθηκε σε ένα κοινοτικό κέντρο στο πλαίσιο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης σχετικά με τη μοναξιά. Τη συνόδευσε και ο υφυπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού Van Ooijen.

Φυσικά, τα βλέμματα όλων έπεσαν στο σούπερ stylish σύνολο της royal.

Η 52χρονη Βασίλισσα Μάξιμα φόρεσε μια εμπριμέ μπλούζα με φιόγκο και μια πράσινη δερμάτινη μίντι φούστα, δημιουργίες του οίκου μόδας Natan.

@vaninaswchindt

 

 

Δεν φοβήθηκε να προσθέσει λάμψη στο look της με τα απίθανα αξεσουάρ της. Επέλεξε γόβες σε σκούρο μπλε της Gianvito Rossi και ένα μικρό clutch bag, στο ίδιο χρώμα με τη φούστα.

 

 

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Η Βασίλισσα φαίνεται ότι απόλαυσε την επίσκεψή της στο κοινοτικό κέντρο του Άμστερνταμ. Μάλιστα, επιχείρησε και να μαγειρέψει παρέα με μια ηλικιωμένη γυναίκα!

 

 

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε επίσης: Madame! Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας με την ωραιότερη μακράν καλοκαιρινή της εμφάνιση - Έμφαση στο τιρκουάζ

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ