Ο Κωνσταντίνος Βασάλος “ξεγυμνώνεται” σε Podcast - "Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν φανταστική - Έγινε στο αμφιθέατρο του σχολείου" (βίντεο)

Όλα όσα λέει στο αποκαλυπτικό podcast!

Στο νέο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη «Sex Podcast» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κάνοντας με την παρουσιάστρια μια συζήτηση γύρω από το σεξ. Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές του συνεντεύξεις, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ αλλά και για τον παιδικό του έρωτα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλά για την πρώτη κοπέλα που του άρεσε, λέγοντας πως «μ’ άρεσε μια κοπέλα από την Α’ Γυμνασίου, δεν είχα το θάρρος ήμουν ντροπαλός, και της το είπα όταν τέλειωσα το σχολείο. Αυτή τα είχε με έναν πιο μεγάλο, έναν φαντάρο. Είχαν κάνει και σεξ. Μου τα έλεγε, εκείνη με έβλεπε φιλικά και εγώ τελείως ρομαντικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, μηχανάκι, ήταν έτσι πιο αλάνι, εγώ ήμουν σαν παιδάκι, έτσι πιο συνεσταλμένος, δεν είχα το θάρρος να της μιλήσω».

«Και αυτό έγινε τελικά σχέση, ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέση. Της το είπα με τα χίλια ζόρια. Δεν ξέρω πως. Στα 19, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Με παράτησε μετά», συνέχισε για την ίδια κοπέλα.

Παρακάτω, μιλώντας για την πρώτη φορά που έκανε σεξ, ανέφερε:

«Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στην κατάληψη του σχολείου, ήμουν 17-18 χρονών, μεγάλος ήμουν, άργησα να μπω στον στίβο, ήμουν μεγάλος, ήμουν συνεσταλμένος, δεν το είχα καθόλου. Η κοπέλα που το έκανα δεν το ήξερε ότι εγώ ήμουν άπειρος, γιατί κάπως το έσωσα. Της είπα πάμε κάτω στο αμφιθέατρο.

Διαβάστε ακόμη: O Κωνσταντίνος Βασάλος με ράστα …. Θυμίζει Βαλαβάνη - η μεγάλη αλλαγή ίδια όμως με αυτήν της πρώην αγαπημένης του (φωτό - βίντεο)

Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν φανταστική. Είχε ένα ανάκλιντρο, δεν ξέρω για τι παράσταση ήταν. Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στο αμφιθέατρο του σχολείου, με μια κοπέλα μικρότερη από εμένα. Δεν τελείωσα ποτέ. Για 2 εβδομάδες που έκανα σεξ δεν τελείωνα ποτέ, λέω: “Κάποιο πρόβλημα θα έχω”. Μάλλον θα είχα άγχος. Απ’ ότι κατάλαβα η κοπέλα το ευχαριστήθηκε, τώρα δεν ξέρω, δεν τη ρώτησα. Πέρασε ο καιρός, το βρήκα εγώ με τον εαυτό μου και ολοκληρώθηκα εγώ σαν άνδρας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ