Συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες από τον Βόλο: Νύχτα τρόμου για τους κατοίκους, έμειναν χωρίς νερό & ρεύμα – Είδαμε «κύματα» στο κέντρο της πόλης

Μετά την κακοκαιρία Daniel ήρθε και η κακοκαιρία Elias για να ολοκληρώσουν την καταστροφη στον Βόλο

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Βόλος ζει τον εφιάλτη της πλημμύρας εξαιτίας της καταστροφικής κακοκαιρίας Elias.

Στην πόλη υπάρχει σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βόλο, τα ρέματα υπεχείλισαν και πάλι ενώ οι κάτοικοι πέρσαν τη νύχτα χωρίς ρεύμα.

Το πρωί έλαβαν νέο μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά καθώς η αστυνομία έχει δώσει εντολή απαγόρευσης κυκλοφορίας από χθες. «Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη του Βόλου με εντολή της αστυνομίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

 

 

Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια

Από χθες ο Κραυσίδωνας «είχε σπάσει», με αποτέλεσμα τεράστιοι όγκοι νερού να διοχετεύονται μέσα στους δρόμους της πόλης, ενώ χαρακτηριστικό της κατάστασης της πόλης είναι τα... κύματα.

«Δεν είναι κάποια παραλία ή από τυφώνα στο Μαϊάμι είναι κεντρικός δρόμος του Βόλου», αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε το Forecast Weather Greece.

 

 

Δείτε φωτό ((ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

Δείτε βίντεο από την πόλη του Βόλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ