Story of the day: Μικρούλα μόλις 2 ετών το έσκασε από το σπίτι της με τους δυο σκύλους -την βρήκαν στο δάσος να κοιμάται πάνω στον έναν

''Είμαι ευγνώμων που τα σκυλιά ήταν μαζί της". H  Μητέρα μοιράζεται λεπτομέρειες για τη διάσωση της...

Μια μητέρα στο Μίσιγκαν μοιράζεται τις λεπτομέρειες της αναζήτησης της αγνοούμενης κόρης της, η οποία βρέθηκε ασφαλής με δύο από τα σκυλιά της να την προσέχουν.

Όπου πηγαίνει η 2χρονη Thea Chase, οι τριχωτοί φίλοι της είναι κοντά της. Ο Buddy, ένα μεγάλο ροτβάιλερ, και ο Hartley, ένα σπρίνγκερ σπάνιελ, είναι με τη Thea από τη γέννησή της.

Η Thea και τα δύο σκυλιά περιπλανήθηκαν από το σπίτι τους στο δάσος λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης. Η μητέρα της Brooke Chase θυμάται ότι η Thea ήταν έξω με τον θείο της.

"Της είχε πει να μπει μέσα και να φορέσει παπούτσια γιατί ήταν ξυπόλητη. Ήταν στη γωνία στη βεράντα", είπε .

"Είπε 'Εντάξει!' και νόμιζε ότι μπήκε μέσα. Το ένστικτό μου μου είπε να πάω να ελέγξω την μικρή και να βεβαιωθώ ότι δεν είχε μπλέξει. Τότε είναι που παρατηρήσαμε ότι δεν ήταν εδώ, όπως και τα σκυλιά".

Αφού δεν κατάφεραν να βρουν την Thea ή τα σκυλιά, κάλεσαν το 100, αναφέρει το wsfa.

"Τρέχαμε πάνω κάτω στο δρόμο, οδηγούσαμε πάνω κάτω στο δρόμο προσπαθώντας να ψάξουμε", είπε η μητέρα.

Η πολιτειακή αστυνομία του Μίσιγκαν και οι βοηθοί του σερίφη της κομητείας Menominee δημιούργησαν γρήγορα ένα πλέγμα αναζήτησης για να βρουν το αγνοούμενο κορίτσι.

Image

Τwitter/El Tintero Sin Fondo

"Οι αρχικές προσπάθειες αναζήτησης όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο καθοδηγούνται από τα Κ9 της αστυνομίας. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη μυρωδιά όσο το δυνατόν περισσότερο φρέσκια για αυτούς", δήλωσε ο υπαστυνόμος Jeremy Hauswirth, διοικητής του Iron Mountain Post της πολιτειακής αστυνομίας του Μίσιγκαν.

Η Thea αγνοούνταν για σχεδόν πέντε ώρες προτού βρεθεί από έναν άνδρα ,  σε μονοπάτι που απείχε περισσότερο από τρία μίλια από το σπίτι της.

Προς έκπληξη του, η Thea κοιμόταν βαθιά πάνω στον Hartley με τον Buddy να στέκεται δίπλα της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ