Χριστίνα Λαμπίρη: "Η παλιοδουλειά που έκανα σε γεμίζει αδρεναλίνη" - Σταμάτησα γιατί έβγαζα επιθετικότητα"

Η Χριστίνα Λαμπίρη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε την παρουσίαση.

Συνέντευξη παραχώρησε η "πρώην" γνωστή παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Mega Καλημέρα. Η Χριστίνα Λαμπίρη είχε αγαπηθεί ιδιαίτερως από το κοινό μέσα από τις εκπομπές της.

Ωστόσο, πλέον βρίσκεται μακριά από την τηλεόραση.

Η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να σταματήσει την παρουσιάση.

«Αυτή η “παλιοδουλειά” που έκανα σε γεμίζει αδρεναλίνη, είναι εξάρτηση. Όταν την σταματάς έχεις στερητικό. Αγαπούσα πάντα τις ζωντανές εκπομπές και όχι τα μαγνητοσκοπημένα. Εκεί δουλεύει το μυαλό μου και αποδίδω το 10 στα 10.

Από την πρώτη ημέρα που δούλεψα στην τηλεόραση, έμαθα να ζω με αγωνία και στρες.

Το να “βγάλω το ακουστικό” δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα ξαφνικά. Σταμάτησα την τηλεόραση όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν ο εαυτός μου, έβγαζα επιθετικότητα στους συνάδελφους και την οικογένειά μου.

Όταν αποφάσισα να σταματήσω, είχα έναν τεράστιο θυμό και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου. Δεν είναι θέσφατο ότι επειδή είσαι στην τηλεόραση, θα είσαι και για πάντα. Το ‘γυαλί’ σαφώς και μου λείπει, αλλά περισσότερο αυτό το κυνήγι, η αγωνία της πρωτιάς, της είδησης.

Μου λείπουν οι συσκέψεις από την εκπομπή, με τις χιλιάδες μπούρδες που λέγαμε. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα στο να δουλέψω. Ό, τι και να μου πουν να κάνω, θα το κάνω. Το να δουλεύω στην οικογενειακή μας επιχείρηση, δεν το βλέπω σαν δουλειά. Είναι σαν να υποδέχομαι τους φίλους μας σε ένα άλλο σπίτι».

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Λαμπίρη: Έγινε γιαγιά για 2η φορά & πλέει σε πελάγη ευτυχίας - Γέννησε η κόρη της, ένα υγιέστατο αγοράκι (βίντεο)

Το "παρατσούκλι" που της έχουν "κολλήσει" τα εγγονάκια της

«Νιώθω ευλογία που είμαι γιαγιά. Έχω “απαγορεύσει” στα εγγονάκια μου να με φωνάζουν έτσι. Το παρατσούκλι μου είναι “πιπιτς”. Σαν πεθερά δε θέλω να ξέρω, ούτε και να ανακατεύομαι. Ο καθένας έχει την οικογένειά του. Λέω “ευτυχώς” που η κόρη μου η Μαρίσα έχει μετακομίσει στην Πάτρα και πολλές φορές πάω αυθημερόν. Όταν πηγαίνω στην Πάτρα, δε μένω στο σπίτι των παιδιών, αλλά δίπλα. Δεν αισθάνομαι άνετα. Ήμουν πάντα πάρα πολύ ξεκάθαρη με την κόρη μου, ο ρόλος μου ήταν εκείνος της μαμάς, όχι της φίλης», τόνισε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Πρόσφατα η πρώην παρουσιάστρια έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά, καθώς η κόρης της γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ