Οι 18χρονες πριγκίπισσες Μαρία και Καρολίνα των Βουρβόνων πρώτη φορά στην πασαρέλα σαν μανεκέν - Η Momager τους, τις ανέβασε στο runway του Pierre Cardin

Εντυπωσίασαν τους πάντες....

Η πριγκίπισσα Καρολίνα και η αδελφή της Μαρία Κιάρα των Βουρβόνων εντυπωσίασαν, καθώς έκαναν το ντεμπούτο τους στο μόντελινγκ στην Εβδομαδα μόδας στο Παρίσι.

Οι Ιταλίδες αδελφές κληρονόμοι, που είναι κόρες του πρίγκιπα Κάρλο, Δούκα του Κάστρο - ο οποίος διεκδικεί τον θρόνο του πρώην Οίκου των Βουρβόνων-Δυο Σικελιών - και της πριγκίπισσας Καμίλα, Δούκισσας του Κάστρο, εμφανίστηκαν χθες στην πασαρέλα του Pierre Cardin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Maria Chiara di Borbone delle Due Sicilie (@chiaradebourbon)

Nα σημειώσουμε πως η μητέρα τους είναι κόρη του μεγιστάνα της ιταλικής βιομηχανίας Crociani και της ηθοποιού Edy Vessel.

Δείτε επίσης:  Μαρία Κιάρα των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών: Ποια είναι η Πριγκίπισσα που διαψεύδει ότι βγαίνει με τον μελλοντικό βασιλιά της Δανίας; - To glamorous lifestyle της

Οι αδελφές, εμφανίστηκαν στην επίδειξη γυναικείων ρούχων Pierre Cardin Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024. 

Η Καρολίνα, 19 ετών, και η Κιάρα, 18 ετών, έλαμπαν με τα μπλε τους φορέματα ,  καθώς περπατούσαν με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα.

Instagram/carolinadebourbon

Η πριγκίπισσα Chiara, η οποία πρόσφατα εξέδωσε μια δήλωση με την οποία αρνήθηκε ότι βγαίνει με τον Δανό Πρίγκιπα , εντυπωσίασε με το δίχρωμο φόρεμα σε στυλ bandeau, το οποίο ήταν διακοσμημένο με μια περίτεχνη χρυσή λεπτομέρεια, αναφέρει η Daily Mail.

Αργότερα μοιράστηκε μια φωτογραφία της ίδιας και της Καρολίνας με τα πενέμορφα φορέματά τους. 

Η πριγκίπισσα Καρολίνα φορούσε ένα βαθύ μπλε off the shoulder φόρεμα, το οποίο είχε ένα μοναδικό λευκό περίγραμμα. Το μακιγιάζ τους ήταν έντονο και λαμπερό, στα ίδια χρώματα.

Η μητέρα τους, η Ιταλίδα κληρονόμος Καμίλα αλλά και ο πατέρας τους, Κάρλο, παρακολούθησαν το σόου για να υποστηρίξουν το ντεμπούτο των κορών τους στο μόντελινγκ και τις καταχειροκρότησαν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ