Νίκος Σούλης για Στέφανο Κασσελάκη: Τι λέει ο σκηνοθέτης που έφτιαξε τα βίντεο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Με πήρε στις 4:30 για το γύρισμα στο Σούνιο (βίντεο)

Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μιλά για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τον Στέφανο Κασσελάκη, τον τρόπο γνωριμίας τους και στη συνεργασία τους αναφέρθηκε ο Νίκος Σούλης, ο σκηνοθέτης που ήταν πίσω από σχεδόν όλα τα βιντεάκια που με καταιγιστικό ρυθμό ανέβαζε στο διαδίκτυο.

«Με πήρε ο κ. Κασσελάκης και μου είπε “Νίκο έχω μια ιδέα”. Φύγαμε ξημερώματα για το Σούνιο με έναν συνάδελφο εικονολήπτη, ήρθε και με πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης στις 4:30 το πρωί. Ο ίδιος είχε γράψει το κείμενο», είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά.

 

 

Ο Νίκος Σούλης εξομολογήθηκε για τη συνεργασία του με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν το βλέπω καθαρά επαγγελματικά. Όταν κάνεις ένα σποτ για ένα πρόσωπο που θέλεις να το συστήσεις πρέπει να ταυτίζεσαι ιδεολογικά». Αποκάλυψε όμως ότι στο παρελθόν έχει κάνει σποτ και για τη ΝΔ όμως πλέον θέλει να ταυτίζεται και πολιτικά.

Για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε, επίσης, ότι «είναι φωτεινό πρόσωπο το οποίο εγώ καλούμαι να το αναδείξω», ευχήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία τους λέγοντας ότι «θα είμαι δίπλα του αν με χρειαστεί».

 

Διαβάστε ακόμα: Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης για τον Στέφανο Κασσελάκη: Τα Σφακιά ψήφισαν gay πρόεδρο - Είναι έξυπνος, αυθεντικός χωρίς ξύλινη γλώσσα (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ