Olivia Palermo - Johannes Huebl: Αυτό είναι το ζευγάρι υπόδειγμα ιταλικής κομψότητας σε κάθε εμφάνιση - Δείτε πώς ντύνονται

Stylish επιλογή και κοινωνικές ανησυχίες για την 37χρονη inlfunecer.

Η influencer Olivia Palermo ήταν παρούσα στα βραβεία 2023 CNMI Sustainable Fashion Awards (βραβεία βιώσιμης μόδας), τα οποία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Johannes Huebl.

Η Αμερικανίδα ιδρύτρια και CCO του Olivia Palermo Group και ο Γερμανός σύντροφός της μοντέλο, σχεδιαστής και φωτογράφος είναι γνωστά fashion icon. Κάθε φορά που περπατάνε στους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά και του Μιλάνου σε αυτήν την περίπτωση, τραβάνε τα βλέμματα όλων με τις κομψές στυλιστικές επιλογές τους.

Για τα βραβεία βιώσιμης μόδας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η Olivia Palermo επέλεξε ένα χρυσαφί φόρεμα με λαιμόκοψη από την Alberta Ferretti.

Το φόρεμα έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και κόψιμο. Παρατηρούμε μια όμορφη "φλυαρία" στον λαιμό και σκισίματα στον κορμό. 

Το αέρινο φόρεμα έχει συνδυάσει με τσάντα Valextra με κρόσσια και χρυσά σανδάλια Giuseppe Zanotti.

Ο Johannes Huebl, από τη μεριά του, επέλεξε ένα κλασικό μάυρο κοστούμι με μαύρο παπιγιόν και λευκό πουκάμισο.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ας δούμε γιατί η Olivia Palermo είναι η ιέρεια του σικ: Τα καλοκαιρινά σύνολά της με την σφραγίδα του γούστου μιας Ιταλίδας στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Δεν πέρασε απαρατήρητο και το νέο ρετρό κούρεμα που κολακεύει πολύ το πρόσωπό της.

 

 

@stefanbertin

Το ζευγάρι απαθανατίζεται συχνά με κομψά outfit. 

 

 

Instagram @oliviapalermo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ