Σοκ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά τον γάμο του - ''Μάνα μου θα σε φέρω πάντα μαζί μου, καλό παράδεισο''

Η χαρά του, γρήγορα μετατράπηκε σε λύπη!

Σε βαθύ πένθο βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μία ημέρα μετά τον γάμο του. 

Ο Ντάνος, έχασε τη μητέρα του λίγες ώρες μετά την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του. 

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη συγκινητική ανάρτησή του, αποχαιρετά τη μητέρα του, γράφοντας ότι, αφού ευχήθηκε για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ηρέμησε.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συγκίνησή του στον γάμο όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του

Δείτε επίσης: Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου - Δήμητρας Βαμβακούση: Εκπληκτικό & το δεύτερο νυφικό - Ξέφρενο γλέντι & χορός στη δεξίωση (φωτό - βίντεο)

Μετά την τελετή του γάμου ακολούθησε δεξίωση, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του γιόρτασαν μαζί με συγγενείς και φίλους.

Ωστόσο, η μητέρα του δεν βρισκόταν στον γάμο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε, συγκινημένος, για τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης:

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Δεν θέλω να ξεχάσω να πω -γιατί, όταν μπορούσε, μου το είπε- να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο» είπε η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ