Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: "Τυχερό" το ξεκίνημα της εβδομάδας - Θετικές προδιαγραφές για οικονομικά, σπουδές & εργασία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερα θετική όψη καθώς ο Ερμής από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, τις σπουδές, τις επαγγελματικές και οικονομικές διευθετήσεις, την προώθηση της δουλειάς και των ταλέντων μας αλλά και τις μετακινήσεις μας. Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς υπάρχει και μια υποστηρικτική Σελήνη από τον Υδροχόο που σχηματίζει όψη αρμονίας με τον Ήλιο στον Ζυγό. Ας την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, αφού ο Ερμής από τον τομέα της εργασίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον τομέα των οικονομικών. Όμως η μέρα έχει ενδιαφέρον και σε θέματα συνεργειών, φιλικών κι επαγγελματικών σχέσεων. Αν περιμένατε το πράσινο φως για να ξεκινήσει κάτι στα επαγγελματικά σας μπορεί άνετα να προκύψει σήμερα. Μην αφήνετε δύσκολες συζητήσεις όμως για το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στο ζώδιο σας, δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα και μην τα αφήνετε για το τέλος της εβδομάδας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σαφώς αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην καθημερινότητα σας αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εξαιρετικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η εκκίνηση της εβδομάδας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ενώ η Δευτέρα είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μην τις αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανό σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά ή οικογενειακά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αξιοποιήστε στο έπακρο τη Δευτέρα γιατί τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα εκπλήξουν κι εσάς.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ