Νίκος Φίλης για Στέφανο Κασσελάκη: "Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του από το 2012 έως το 2015" - "Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ"

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη!

Ο Νίκος Φίλης μίλησε για τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Σχολίασε την "κόντρα" ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

«Ξέρετε που ήταν ο Κασσελάκης όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν την μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη ΝΔ. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015 που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές αυτές το έχει γράψει ο ίδιος και μετά υποστήριζε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Πώς μπορεί να επικαλείται με αξιοπιστία στον απλό πολίτη και να του λέει ότι εγώ ήμουν ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ», είπε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο Kontra Channel.

Ο κ. Φίλης ανέφερε ότι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές είναι τοξικό. Μάλιστα, επισήμανε ότι κάποιοι φανατικοί του Στέφανου Κασσελάκη επιτίθενται με ακραίους χαρακτηρισμούς.

«Όσοι υποστηρίζουν με φανατισμό τον Στέφανο Κασσελάκη έχουν αρχίσει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και απειλές ότι θα μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Διάβασα ότι πρέπει να υπάρξει αποπαρασίτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι φράση του Γκέμπελς», είπε και πρόσθεσε: «Οι συγκεκριμένοι όπως μιλάνε είναι υποκοσμιακού χαρακτήρα και θα περίμενα να υπάρχει καταδίκη από τον Κασσελάκη γιατί αυτοί δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί. Αυτές οι πρακτικές δηλητηριάζουν ένα κόμμα το οποίο είναι σε βαθιά κρίση».

Διαβάστε επίσης: Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: Mου απευθύνθηκε με υποτιμητικό στιλάκι επειδή είμαι γυναίκα - Προφανώς και το φύλο μου έχει λειτουργήσει αρνητικά

Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και το περιβόητο SMS για την Αχτσιόγλου

Ο Νίκος Φίλης τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα,

«Το κλίμα επιδεινώνεται και από διάφορα δήθεν αποκαλυπτικά δημοσιεύματα σαν αυτό που λέει ότι ζήτησαν από τον Τσίπρα να φύγει η Αχτσιόγλου, το διαβόητο SMS και δεν διαψεύδονται αμέσως από τον ίδιο τον Τσίπρα προσωπικά. Τον εμπλέκουν αυτοί οι αλητήριοι ενώ ο Αλέξης είναι απέξω. Εδώ έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση ο Αλέξης Τσίπρας να τα διαψεύσει δημόσια», τόνισε και ζήτησε «Να σταματήσει η εργαλειοποίηση του ονόματος του Τσίπρα από τον Κασσελάκη».

Η άποψη του Φίλη για τον Κασσελάκη

Ο Νίκος Φίλης ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι κάποιος ένα μήνα μέλος και να γίνεται υποψήφιος Πρόεδρος και είπε: «Άκουσα τον Κασσελάκη να λέει όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ότι διαλύθηκε το 41% του Μητσοτάκη. Μπορεί έτσι να τα κάνουν στην Αμερική, αλλά εδώ χρειάζεται δουλειά. Αυτό δεν είναι θέμα ενός Μεσσία για να γίνει όποιος και αν είναι αυτός. Ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής να γίνει αυτοδημιούργητος αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ένα μεγάλο μέρος του κόμματος ψήφισε και οι υπόλοιποι πήγαν συγκυριακά. Πήγαν για τον Στέφανο. Η εικόνα αυτή είναι η εικόνα ενός ανοχύρωτου κόμματος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ