Βασίλισσα Καμίλα & Μπριζίτ Μακρόν με μπλε ρουά φορέματα στο Παλάτι των Βερσαλλιών - Ντυμένες με Dior και διαμαντένια κοσμήματα δίπλα στους συζύγους τους

Λαμπερές εμφανίσεις στο δείπνο του ζεύγους Μακρόν προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου!

Ο Γάλλος Προεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ Μακρόν υποδέχθηκαν στο Παλάτι των Βερσαλλιών το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας, τον Βασιλιά Κάρολο και τη Βασίλισσα Καμίλα.

Η Μπριζίτ Μακρόν έκλεψε τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική εμφάνισή της στα μπλε.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας ήταν σικ και κομψή μέσα στην μακριά τουαλέτα με τις διαμαντένιες λεπτομέρειες στο γιακά, τα μανίκια και τη ζώνη. Επίσης, επέλεξε να φορέσει ασορτί μπλε γόβες Louis Vuitton.

@toriaa_h

Στα χέρια της η Μπριζίτ Μακρόν κρατούσε και ένα διακριτικό μπλε τσαντάκι.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα έγινα στο δείπνο προς τιμήν του Καρόλου στις Βερσαλλίες - Με royal blue δημιουργίες Dior, η Βασίλισσα Καμίλα & η Μπριζίτ Μακρόν, οι 160 καλεσμένοι, το μενού (φωτό - βίντεο)

Από την πλευρά της η Βασίλισσα Καμίλα φόρεσε και εκείνη μια μπλε δημιουργία του οίκου μόδας Dior. Οι δυο κυρίες επέλεξαν να ντυθούν στην ίδια απόχρωση. Η Βασίλισσα Καμίλα φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα με ασορτί μπλε κάπα. Τα μάτια όλων έπεσαν και στα διαμαντένια κοσμήματα, τα οποία ανήκουν στην προσωπική συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ. Το navy σύνολο της η Βασίλισσας Καμίλα το συνδύασε με γόβες Eliot Zed.

 

 

 

 

Instagram @guysandpeople

Instagram @guysandpeople

Η Μπριζίτ Μακρόν ήταν μια πολύ θερμή οικοδέσποινα. Μάλιστα, "έσωσε" τη Βασίλισσα Καμίλα από στυλιστικό "ατόπημα", όταν πήγε να της πέσει η κάπα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ