Βασίλισσα Καμίλα - Μπριζίτ Μακρόν: Οι 2 Κυρίες ξανά μαζί - Με εκπληκτικό κόκκινο σακάκι η μία, στα λευκά η άλλη (φωτό - βίντεο)

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Στη Γαλλία βρέθηκε η Βασίλισσα Καμίλα με την Μπριζίτ Μακρόν!

Συγκεκριμένα, πήγαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη της χώρας για να παρουσιάσουν ένα νέο γαλλο-βρετανικό λογοτεχνικό βραβείο που θα απονεμηθεί για πρώτη φορά το επόμενο έτος.

Φυσικά και οι δύο έδειχναν κούκλες!

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασιλιάς Κάρολος γράφει ιστορία: Ο λόγος του στο Γαλλικό κοινοβούλιο - Μίλησε για την υπερθέρμανση του πλανήτη & ζήτησε "συμφωνία βιωσιμότητας" με τη Γαλλία (φωτό - βίντεο)

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, επέλεξε να φορέσει κόκκινο τουίντ μακρύ σακάκι με χρυσά κουμπιά και τσέπες συνδυάζοντας το άψογα με μαύρο παντελόνι.και ασορτί clutch.


instagram @pointdevue

Η Βασίλισσα Καμίλα από την άλλη εμφανίσθηκε με Fiona Clare Cuture outfit το οποίο ήταν ένα τέλειο λευκό midi φόρεμα το οποίο συνδύασε εξαιρετικά με Chanel τσάντα και παπούτσια με χαμηλό τακούνι.

Το αξεσουάρ της που μας τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν ένα vintage βραχιόλι αξίας $5,123 δηλαδή 4,814,36 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Όλα όσα έγινα στο δείπνο προς τιμήν του Καρόλου στις Βερσαλλίες - Με royal blue δημιουργίες Dior, η Βασίλισσα Καμίλα & η Μπριζίτ Μακρόν, οι 160 καλεσμένοι, το μενού (φωτό - βίντεο)

Ποια από τις δύο κυρίες σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ