Μαρτυρικός θάνατος για Τούρκο DJ: Τον απήγαγαν, τον μαχαίρωσα, τον έκαψαν και τον πέταξαν στο δάσος - Χρωστούσε σε συμμορία πάνω από 40.000 δολ. (βίντεο)

Φρικτό θάνατο βρήκε στο Λονδίνο ο δημοφιλής DJ, Mehmet Koray Alpergin,  έχουν συλληφθεί 6 άτομα

Ο 43χρονος Mehmet Koray Alpergin δημοφιλής Τούρκος DJ, και η 34χρονη φίλη του Gozde Dalbudak, απήχθησαν από έξι άντρες κοντά στο στάδιο Tottenham Hotspur Stadium καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα ιταλικό εστιατόριο στο Mayfair στις 13 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο DJ βρέθηκε γυμνός και πεταμένος σε δάσος. Είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια, χτυπήματα με ρόπαλο, μαχαιριές στα πόδια του και εγκαύματα από βραστό νερό. Το πτώμα του εντοπίστηκε από έναν περαστικό που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Η Dalbudak ήταν επί δύο μέρες κλειδωμένη στην τουαλέτα του μπαρ που την είχαν μεταφέρει.

Έξι άνδρες κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή, ψευδή φυλάκιση και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης. «Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν είτε ναρκωτικά είτε χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Crispin Aylett και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι πριν από τον θάνατό του ο Koray Alpergin είχε απογυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά».

«Από τον αριθμό και τη φύση των τραυματισμών που υπέστη, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μια ομάδα σαδιστών κακοποιών τον τραυμάτιζαν εναλλάξ, είτε με γροθιές και κλωτσιές, είτε χτυπώντας τον με ρόπαλο, είτε ζεματίζοντάς τον με βραστό νερό, είτε μαχαιρώνοντάς τον στα πόδια. Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά», πρόσθεσε ο Aylett. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή στη δολοφονία του dj.

Ο Alpergin, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του τουρκόφωνου ραδιοφωνικού σταθμού Bizim FM με έδρα το Λονδίνο, φέρεται να είχε χρέη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40.000 δολαρίων μόνο για το αυτοκίνητό του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ