Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Στη Βαυαρία για το Oktoberfest χωρίς την Πριγκίπισσα Σαρλίν - Φόρεσε την παραδοσιακή γερμανική στολή

Στο Oktoberfest ο Πρίγκιπας Αλβέρτος εν μέσω φημών περί χωρισμού με την Πριγκίπισσα Σαρλίν.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό εθεάθη στο Μόναχο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, χωρίς την Πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία βρίσκεται στη Νότια Αφρική. Στη γερμανική πόλη μετέβη για το περίφημο φεστιβάλ μπίρας, το Oktoberfest.

Ο 65χρονος Πρίγκιπας του Μονακό απόλαυσε την παρέα μερικών φίλων.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος φόρεσε το Lederhosen, την παραδοσιακή δερμάτινη βράκα που φορούσαν οι Βαυαροί. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος φορούσε επίσης ένα πουκάμισο με μικρά σχέδια λουλουδιών, διακοσμημένο με ένα κόκκινο σήμα σε σχήμα καρδιάς στο οποίο έγραφε «Boss».

O πρίγκιπας Αλβέρτος Β' εθεάθη δίπλα στο ζεύγος Kuefer και τον Alexander Liegl, οικονομικό σύμβουλο και διευθυντή εταιρείας, ο οποίος είναι επίσης επίτιμος πρόξενος του Μονακό στο Μόναχο.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Αλβέρτος - Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η νέα εμφάνιση του αγαπημένου ζεύγους εν μέσω φημών περί διαζυγίου

Το Oktoberfest είναι μια ετήσια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο Μόναχο από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Το φεστιβάλ δημιουργήθηκε το 1810 για να μπορεί ο πληθυσμός να γιορτάσει τον γάμο του βασιλιά Λουδοβίκου Α' της Βαυαρίας με την Τερέζα του Σαξ-Χιλντμπουργχάουζεν. Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος έχει ξαναπαρακολουθήσει την εκδήλωση στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ