Πέτρος Κωστόπουλος: Δεν θα αλλάξω ομάδα ποτέ & δεν θα ξαναπαντρευτώ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε δηλώσεις "φωτιά" για την προσωπική τους ζωή!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άντρας των εκδόσεων και επιχειρηματίας, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Σε συνέντευξη του στον Γιώργο Λιάγκα για την κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό", ο ΠέτροςΚωστόπουλος είπε ότι δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

«Η πρώην γυναίκα σου παντρεύτηκε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να απαντάει άμεσα: «Ε μη με αρχίζεις τώρα με αυτή την ιστορία. Πάει, παντρεύτηκε. Παντρεύτηκε. 10 χρόνια έχουμε χωρίσει».

«Δεν θα σε ρωτήσω τίποτα γι’ αυτό, καθόλου. Για σένα θα πω. Πας καλά; Θα σε ρωτήσω για τη Τζένη τώρα; Ποτέ δεν θα το έκανα. Για σένα θέλω να ρωτήσω. Εσύ θα ξαναπαντρευτείς;», αναδιπλώθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε:

«Μουρλός είσαι ρε; Πας καλά; Εσύ θα παντρευτείς; Ούτε 1% πιθανότητα δε δίνω. Δύο πράγματα έχω αρχές. Δεν θα αλλάξω ομάδα ποτέ και δεν θα ξαναπαντρευτώ. Πιστεύω ότι μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο, να συγκατοικείς, όλα καλά. Παιδί άλλο δεν θα κάνω».

Μάλιστα, χαριτολογώντας ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί ούτε θα αλλάξει ομάδα!

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Κωστόπουλος: Δούλεψα 5 χρόνια στην Ευρωβουλή στη σοσιαλιστική ομάδα - Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό (βίντεο)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1954 στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Έπειτα, εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του Πανεπιστήμιο του Παρισιού και κάνοντας διδακτορικό στην Πολιτική Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, σταδιοδρόμησε στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ