Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη προχωράει από τον Σκορπιό στον Τοξότη - Περισσότερη ενεργητικότητα από το απόγευμα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια σειρά από όψεις τις πρωινές ώρες με τους εξωκρόνιους πλανήτες, δηλαδή τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, δημιουργώντας κάποια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας. Αμέσως μετά στις 13:21 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στις 17:06 στον Τοξότη προσφέροντας μια πιο ενεργητική και δυναμική προσέγγιση στη μέρα μας. Από αυτό το ζώδιο θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μπορεί να κάμψει λίγο τον ενθουσιασμό της, αλλά θα της προσφέρει κι ένα πιο γειωμένο και παραγωγικό πλαίσιο για να αξιοποιήσει τη δυναμικότητα της. Στο υπόλοιπο της μέρας δεν θα έχουμε άλλες σημαντικές όψεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο σταθερή σε σχέση με αυτές που προηγήθηκαν.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό παρατείνοντας για λίγο ακόμη την αίσθηση αβεβαιότητας και ατονίας που ξεκίνησε από τη Δευτέρα με την επιρροή του Ποσειδώνα. Τα οικονομικά, το μέλλον της δουλειάς, φαίνεται ότι εξακολουθεί το πρωί της Τετάρτης να σας δημιουργεί άγχος. Από το απόγευμα όμως που η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη αλλάζει η διάθεση σας. Είναι μια θετική Σελήνη για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε, αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό. Κι αυτό γιατί η πύρινη αυτή Σελήνη σκοντάφτει πάνω στον Κρόνο που απαιτεί πρακτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των σχέσεων και των επαφών σας με τους άλλους κάνοντας ιδιαίτερα πολυάσχολες τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στον Τοξότη οργανωθείτε καλύτερα, και δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όμως η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο κι ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς. Από την άλλη βέβαια μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιος φίλος ή συνεργάτης που συμβάλλει με τον τρόπο του να νιώθετε περίεργα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με τις συνήθεις έγνοιες περί των επαγγελματικών σας, ενώ ακόμη ίσως επιμένει μια θολή αίσθηση για τα πράγματα είτε στη δουλειά είτε σε θέματα σπιτιού. Από το απόγευμα όμως, καθώς η Σελήνη παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας, η προσοχή σας στρέφεται στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτήσεις για σας με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, μια βοήθεια ή τη στήριξη σας σε κάτι, από την άλλη κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε, να τους βοηθήσετε ή απλώς να περάσετε κάποιες ώρες με τη συντροφιά τους. Αυτές τις μέρες όμως χρειάζεται προσοχή σε θέματα δουλειάς και σχέσεων με προϊσταμένους και συνεργάτες, γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ