Βασιλική-Παυλίνα Πανταζή υποψήφια στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού: Στόχος μου να βελτιώσω τη ζωή στην πόλη μας

Άνθρωπος της προσφοράς & αλτρουίστρια, ευσυνείδητη, εργατική, η Παυλίνα Πανταζή έχει DNA Μεσσήνιας και είναι Φιλοθεάτισσα από το 1970 ενώ ασχολείται με τα κοινά εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες.

Ζωγράφος & τενίστρια, την διακρίνει η καλαισθησία σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα που είναι απαραίτητη για να αντεπεξέρχεσαι στους απαιτητικούς ρυθμούς των υποχρεώσεων της ως δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΗΚΕΦΙΨ.

Έφερε εις πέρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια πολλά έργα μεταξύ των οποίων την ανακαίνιση του τένις της Φιλοθέης, τον εκσυγχρονισμό και την πλήρη επαναλειτουργία του οικολογικού πάρκου του Νέου Ψυχικού ενώ ο μειλίχιος χαρακτήρας της οδήγησε τον δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη να της αναθέσει και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές η Βασιλική-Παυλίνα Πανταζή είναι υποψήφια με τον Δημήτρη Γαλάνη στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Μιλώντας στο eirinika.gr και την Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε στους στόχους της:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή δέχτηκα την πρόταση που μου έκανε ο Δημήτρης Γαλάνης, να συμμετέχω δίπλα του και σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει από το 2019 για το Προάστιο μας, να ολοκληρώσουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή στην Πόλη μας αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που δημιουργούν οι νέες συνθήκες.

 

 

Ζούμε σε ένα από τα λίγα μέρη της Αττικής που έχουν διασωθεί από τις κακές πολιτικές και την αδιαφορία. Πρέπει να προστατεύσουμε αυτό που έχουμε. Έχουμε όλοι αυτή την υποχρέωση. Με την ψήφο μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου μπορούμε να προχωρήσουμε, να πετύχουμε περισσότερα, να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής και να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του Δήμου μας.

Όλοι εμείς του συνδυασμού ‘’ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ’’  έχουμε την βούληση να εργαστούμε σκληρά για την υλοποίηση του. Αυτό όμως δεν αρκεί. Η δική σας εμπιστοσύνη, ο έλεγχος, η αξιολόγηση και η συμμετοχή σας είναι και θα είναι η καλύτερη εγγύηση.

 

 

Who is Who

Γεννήθηκε στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Ζει στη Φιλοθέη από το 1970. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση και μετέπειτα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε στην εταιρεία «Αντώνης Πανταζής & Συνεργάτες ΑΕ Μελετών και Πληροφορικής».

 

 

Από το 2002 ασχολείται ενεργά με τα Δημοτικά θέματα της Φιλοθέης στον κοινωνικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό τομέα. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Φιλοθέης και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος υπεύθυνη στο ΚΕΠ, υπεύθυνη για τις Παιδικές χαρές, το Κέντρο Νεότητας και τους Αθλητικούς Ομίλους. Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου 4 Δήμων (Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας, Φιλοθέης, Ψυχικού) για την Προστασία & Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ).

Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Νηπιαγωγείου Φιλοθέης, Γενική Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής του Γυμνασίου Φιλοθέης και μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης».

 

 

Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΑΟΑΦ (Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης) και από το έτος 2019 εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος  Φιλοθέης-Ψυχικού, Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Φιλοθέης Ψυχικού) και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημιουργικής Ωριμότητας Φιλοθέης.

Από τον Ιανουάριο του 2023 είναι εντεταλμένη σύμβουλος Δημάρχου για τη Διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική και το τένις. Είναι παντρεμένη με το Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Αντώνη Πανταζή κι έχει δύο γιούς, το Βασίλη και το Φοίβο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ