Εμφάνιση statement για την Τατιάνα Μπλάτνικ στο Ηρώδειο: Στη συναυλία Κορκολή - Χατζηνάσιου με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Νικόλαο (φωτό)

Λαμπερή όπως πάντα... 

Στο Ηρώδειο για την συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του  Στέφανου Κορκολή, βρέθηκε ο Πρίγκιπας Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ. 

Να σημειώσουμε πως η συναυλία είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 5/9, αλλά ο καιρός δεν ήταν καλός  ενώ ξεκίνησε κανονικά , διεκόπη.

Η συνύπαρξη Γιώργου Χατζηνάσιου και Στέφανου Κορκολή, προμηνύει μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια...

Πριν 35 χρόνια ο Γιώργος Χατζηνάσιος μαζί με τον τότε ανερχόμενο Στέφανο Κορκολή, άλλαξαν τα δεδομένα στην ψυχαγωγία. Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι το αξεπέραστο, κάτι το μαγικό.. κάτι μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο. 35 Χρόνια μετά, στις 5 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε πάλι μαζί.

Ο Νικόλαος, φωτογραφήθηκε με την σύζυγό του - η οποία έκανε μια αξεπέραστη εμφάνιση- και την πεθερά του, Marie Blanche Bierlein.

Η Τατιάνα επέλεξε να φορέσει για την όμορφη βραδιά ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα αρχαιοελληνικού τύπου, το οποίο συνδύασε με σανδάλια και ένα τεράστιο κολιέ στον λαιμό! 

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ