Ο Μάκης Τσέλιος για τον αδικοχαμένο σύντροφό του Billy Bo: Μιλούσαμε μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος - Θα γερνάγαμε μαζί...

Ο γνωστός σχεδιαστής μιλάει για τον θάνατο του συντρόφου του Billy Bo.

Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές» και μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και για τον Billy Bo και τα προβλήματα υγείας του.

Ο Billy Bo υπήρξε σύντροφος του γνωστού σχεδιαστή, αλλά ο ίδιος τονίζει ότι ήταν κάτι παραπάνω από αυτό. Επισημαίνει ότι τον έβλεπε σαν φίλο, σύντροφο και οικογένεια.

Ο Βασίλης Κουρκουμέλης, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του, ήταν Έλληνας σχεδιαστής μόδας. Προερχόμενος από φτωχό οικογενειακό περιβάλλον, έγινε ο γνωστότερος Έλληνας σχεδιαστής της εποχής του. Ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που πέθανε από τον τότε σχετικά άγνωστο ιό του AIDS, γεγονός που διέγειρε το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας της εποχής.

Η σύνεντευξη του Μάκη Τσέλιου

Στη συνέντευξή του ο Μάκης Τσέλιος μιλάει για τον σύντροφό του και για το γεγονός ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που του μίλησε.

«Πέρασαν καλοί φίλοι από κοντά και θα μπορούσε να ήμασταν ακόμα φίλοι, αλλά πλέον έχουν κάνει τη δική τους ζωή», είπε ο Μάκης Τσέλιος.

«Ο Βασίλης θα ήταν το παιδί μου τελικά. Δεν ήταν μόνο φίλος μου, η σχέση μου, αλλά ήταν και η ζωή μου. Θα γερνάγαμε μαζί. Θα με βασάνιζε βέβαια τώρα, γιατί θα μου έλεγε “θα τραβηχτώ, δεν κάθομαι έτσι εγώ, δεν θα ασχημείνω ποτέ”. Κρίμα, γιατί έφυγε έτσι όπως δεν ήθελε. Γι’ αυτό και είχε βγάλει τους καθρέπτες από το σπίτι».

Facebook / Jo Galanou

«Μιλούσαμε μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος»

«Εννέα μήνες ταλαιπωρήθηκε. Και προσπαθούσαμε να τον κρατήσουμε μήπως και βρεθεί ένα φάρμακο. Έπειτα από δύο χρόνια, βρέθηκε ένα φάρμακο κι άρχισαν να ζουν οι άνθρωποι. Δύσκολα, αλλά ζούσαν».

Ο Μάκης Τσέλιος απάντησε και για το αν μέσα σε αυτό το διάστημα των 9 μηνών κατάφεραν να πουν όσα ήθελαν: «Πάρα πολύ. Μα ήμουν συνέχεια μαζί του κι έπρεπε να μιλάμε. Και μιλούσαμε για τα πάντα. Μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος. Ένας άνθρωπος που ήξερε ότι θα φύγει, μιλούσε για όλα. Κι ήταν κι ένα άτομο θρησκευόμενο. Του είπα αυτά που ήθελα να του πω, αλλά και μου είπε. Και ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησα μαζί του. Έπειτα από λίγη ώρα έφυγε».

Διαβάστε επίσης: O Μάκης Τσέλιος αποκαλύπτει: ''Όταν ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο ήταν 17 και εγώ 26 - Πολύ ερωτεύσιμος από άντρες και γυναίκες'' (βίντεο)

Η γνωριμία του Μάκη Τσέλιου με τον Μπίλι Μπο

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή "Στούντιο 4", ο Μάκης Τσέλιος είχε παραδεχτεί δημόσια τον έρωτά του για τον αδικοχαμένο σχεδιαστή μόδας, Μπίλι Μπο.



«Ήταν Μάιος και ήταν ανθισμένες οι νεραντζιές. Αυτό το είπα εγώ. Και εκείνος γύρισε και κοίταξε πίσω να δει ποιος το είπε. Και μου λέει "ναι πράγματι". Και τότε του λέω "εσύ ποιος είσαι ο Βασίλης;" και μου λέει "ναι". Ήταν 17 και εγώ 26, 9 χρόνια διαφορά είχαμε. Όταν πιάσαμε την κουβέντα, ξαναβρεθήκαμε και εγώ σκέφτηκα ότι θέλει κάποιον να τον βοηθήσει. Ήταν και πολύ ερωτεύσιμος από τους πάντες, άνδρες και γυναίκες. Σε σταματούσε η ομορφιά του. Μαζί μου υπήρχε έρωτας σημαντικός και λέω αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον βοηθήσω. Τότε πήγαινε σε μία σχολή χορού, αλλά δεν ήταν... Χόρευε στα μπουζούκια, ε και σκέφτηκα μήπως βρούμε κάτι άλλο και τον έβαλα στη σχολή "Βακαλό". Ήταν άνθρωπος δικός μου και τον βοήθησα».

Facebook / Dennis Kangas



«Τον ερωτεύτηκες» του είπε ο παρουσιαστής, Θανάσης Αναγνωστόπουλοςκαι εκείνος αποκρίθηκε «Ε ναι, δεν το έχω ξαναπεί δημόσια αλλά το ξέρει ο κόσμος».



«Η αλήθεια είναι Μάκη δεν το είχες ξαναπεί, όλο έλεγες για μια στενή φιλία» του είπε με τη σειρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και εκείνος απάντησε: «Θα έκανα παρέα 5... 7... 17 χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν ήταν δικός μου άνθρωπος; Ήταν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ