Α. Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Επιθετική εξαγορά του ΣΥΡΙΖΑ, καπιταλιστική full...» - «Είναι καπιταλιστής, δεν τον λες κομμουνιστή» (βίντεο)

Ένας άνθρωπος που δούλεψε στη Goldman Sachs και δηλώνει εφοπλιστής στην τον λες κομουνιστή, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/9) ο Άδωνις Γεωργιάδης τον παρομοίωσε με "καρχαρία της αγοράς" που κάνει επιθετική "εξαγορά" στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε: «Εγώ είμαι καπιταλιστής και το λέω. Εμείς στον καπιταλισμό, εγώ, ο Κασσελάκης, και άλλοι, πιστεύουμε – έχουμε μια έννοια που λέγετε επιθετική εξαγορά».

«Δηλαδή όταν ένα μεγάλο, brand έχει καταρρεύσει, εμφανίζονται κάτι καρχαρίες της αγοράς και την τρώνε την επιχείρηση και οι παλαιοί μέτοχοι μένουν ενεοί. Συνήθως αυτές οι εξαγορές δεν πάνε καλά, τις σπάνε μετά τις επιχείρησες σε κομμάτια και τις πουλάνε κομμάτι – κομμάτι. Έγινε μια επιθετική εξαγορά καπιταλιστική φουλ» εξήγησε ο υπουργός Εργασίας.

«Όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά, πάνε κάτι ”καρχαρίες” και την ”τρώνε”, έτσι είπε έκανε και ο Κασσελάκης» δήλωσε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κασσελάκης είναι καπιταλιστής, δεν τον λες κομμουνιστή και δεν το λέω για κακό» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε ακόμα: Σύγκρουση Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για το debate: "Είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι" - Σήκωσε το γάντι η Έφη "απαραίτητο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ