Ο διεθνολόγος Γιάννης Μήτσιος με το Γιάννη Σγουρό στο Βόρειο τομέα για την Περιφέρεια Αττικής

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» του Γιάννη Σγουρού στο βόρειο τομέα κατέρχεται ο Γιάννης Μήτσιος διεθνολόγος και συγγραφέας από το Ηράκλειο Αττικής.

Ο Γιάννης Μήτσιος κατάγεται από τα Γρεβενά. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία στην Αθήνα και έχει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και Συγκριτική Πολιτική από το Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης.

Εργάζεται ως στέλεχος Εταιρικής Επικοινωνίας σε μεγάλο όμιλο εταιρειών.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής ο «Μέγας Αλέξανδρος», Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2019, είναι Εθελοντής Αιμοδότης και έχει βραβευθεί από το Δήμο Γρεβενών, τη Μητρόπολη Γρεβενών, το Δήμο Ανδρίτσαινας, το Δήμο Καστοριάς και από διάφορους Συλλόγους για το κοινωνικό και συγγραφικό του έργο.

Έχει εκδώσει πέντε βιβλία με το πιο πρόσφατο με τίτλο: «Το Στοίχημα της Αναγέννησης - Το μέλλον της Ελλάδας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο», ενώ άρθρα του δημοσιεύονται κατά καιρούς στον αθηναϊκό, περιφερειακό και ομογενειακό τύπο και στο διαδίκτυο και συμμετέχει κατά καιρούς ως ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος με την Λαμπρινή Κατσίβελου, υπάλληλο ΕΛΤΑ,  με καταγωγή από το Αγρίνιο και έχουν έναν γιο, το Θάνο 15 χρονών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ