Η Μιμή Ντενίση γιόρτασε την αγαπημένη αδερφή της, Σοφία: ”Χρόνια πολλά στην υπέροχη μαμά & θεία των παιδιών μας" (φωτό)

Με μία σπάνια φωτό τους

Ιδαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή μέρα για τη Μιμή Ντενίση, καθώς γιόρταζε η αδερφή της, Σοφία.

Φυσικά, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί αυτό το γεγονός με τους 55,8 χιλιάδες ακολούθους της στο instagram αναρτώντας μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία.

 

 

"Χρόνια πολλά στην καλύτερη αδερφή του κόσμου. Την Σοφια μας.Που μας κάνει περήφανους με την Ακαδημαϊκή καριέρα της την σεμνή προσωπικότητα της κ την κοινωνική προσφορά της. Και υπεροχη μαμα κ θεια των παιδιών μας!! Εύχομαι να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη κ όλα τα αδέρφια να ειναι αγαπημένα σε όλη τους την ζωη.", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον κόσμο να στέλνει τις δικές του ευχές στην εορτάζουσα.

Να σημειώσουμε, ότι η Σοφία Ντενίση διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Διαβάστε ακόμη: Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της Μαριτίνα σε νέα φωτογράφηση, στο σπίτι τους στον Θεολόγο - Η δυνατή σχέση τους, όμορφες στιγμές

Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιστορίας και κριτικής της λογοτεχνίας στο τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ενώ παράλληλα διδάσκει και Ευρωπαϊκή λογοτεχνία και Συγκριτική Tέχνη και λογοτεχνία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ