Γάμος Τζένης Μελιτά - Σπύρου Μαργαρίτη - Φωτο & βίντεο από την τελετή, τα 3 νυφικά & ο γοητευτικός γαμπρός

Να ζήσουν!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Τζένη Μελιτά!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Σπύρος Μαργαρίτης χθες (16/9) ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από πλήρη μυστικότητα θα λέγαμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 

Η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε με τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη

Η Τζένη Μελιτά σε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη

Στο γάμο τους παρεβρέθηκαν κοντινά πρόσωπα και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο συμπαρουσιαστής και καλός φίλος της Τζένης, Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε story με το ζευγάρι αλλά και selfie με τη νύφη!

«Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να τον ζήσουμε πολύ προσωπικά. Κατόπιν… εορτασμού, μπορεί να ανεβάσω κάτι στα social μου», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες η Τζένη Μελιτά στο περιοδικό HELLO!

Το πρωτότυπο bachelorette party

Η παρουσιάστρια είχε οργανώσει τον γάμο της στην εντέλεια και μετρούσε αντίστροφα για τη μεγάλη ημέρα. Πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε το bachelorette της και η αλήθεια είναι πως ήταν εναλλακτικό.

Συνήθως, το πάρτι της νύφης με τις φίλες της περιλαμβάνει έξοδο για φαγητό ή ποτό, χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό το bachelorette όμως ήταν ανατρεπτικό και η Τζένη Μελιτά θα το θυμάται για πάντα.

Οι φίλες της αποφάσισαν να την «απαγάγουν» για 30 ώρες προκειμένου να γιορτάσουν τις τελευταίες της ημέρες ως ελεύθερη. Στο μήνυμα που της έστειλαν για τα πράγματα που θα χρειαστεί να έχει μαζί της, της ξεκαθάρισαν ότι για 30 ώρες δε θα έχει καμία επικοινωνία με τον αγαπημένο της.

«Αγαπημένη μας κουμπάρα, αύριο στις 11:00 να είσαι έτοιμη με αποσκευή για ΣΚ, που θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον πρόχειρα ρούχα (ιδανικά καλύπτονται πόδια και χέρια), πρόχειρο κλειστό παπούτσι τύπου αθλητικό, μαγιό (ιδανικά μη καλύπτον) και στοιχειώδη λοιπά είδη μπάνιου, βραδινή περιβολή (στην κρίση σου το εύρος καλύμματος) και βασικά είδη διανυκτέρευσης. Πες στον κουμπάρο θα τα πείτε σε περίπου 30 ώρες από τη στιγμή του αποχαιρετισμού, να μη σε ψάξει», έγραφε το μήνυμα.

Αφού λοιπόν, της έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες, στη συνέχεια την πήραν από το σπίτι της και πήγαν να παίξουν έναν αγώνα paintball. Το βράδυ ακολούθησε δείπνο και στη συνέχεια χορός και διασκέδαση, με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από το bachelorette της στα stories και δεν έκρυψε πως έχει τις καλύτερες φίλες και κουμπάρες.

Τα 3 νυφικά ...

Η Τζένη Μελιτά άλλαξε τρία νυφικά κατά τη διάρκεια της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής της, ενώ μετά την γαμήλια τελετή ακολούθησε πάρτι, στο οποίο τραγούδησε ο Κώστας Μπίγαλης.

melita938_

Εντύπωση προκάλεσε η πρωτότυπη ανθοδέσμη που επέλεξε η νύφη: ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο ήταν σεταρισμένο με το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη της Τζένης Μελιτά. Στο τέλος της βραδιάς, μετά την πατροπαράδοτη ... διαδικασία, η ανθοδέσμη κατέληξε στα χέρια της make up artist και συνεργάτιδας της εκπομπής "Πρωΐαν σε είδον", Ελένης Γκιόκα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ