Maneskin: Με πετσέτες μπάνιου, μπουρνούζι και τακούνια στη Νέα Υόρκη - Damiano & Ethan έδωσαν καυτό φιλί στα MTV Awards

Άλλη μια εκκεντρική εμφάνιση από το ιταλικό συγκρότημα!

Οι Maneskin που έγιναν γνωστοί μετά τη νίκη τους στη Eurovision το 2021 συνεχίζουν την επιτυχημένη καριέρα τους σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και τις... εκκεντρικές εμφανίσεις!

Λίγο μετά την κατάκτηση ενός ακόμα σημαντικού βραβείου, του MTV Award του "Καλύτερου Ροκ Βίντεο κλιπ", ανέβασαν στιγμιότυπα από τη βόλτα τους στις ΗΠΑ με το μπουρνούζι και την πετσέτα!

Ο γοητευτικός Ιταλός τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος φαίνεται να περπατάει αμέριμνος έχοντας δέσει το μπορνούζι του στη μέση και φορώντας μόνο το κάτω μέρος. Ο Damiano David φόρεσε τα μαύρα γυαλιά ηλίου του και παρέα με τον φίλο του και ντράμερ του γκρουπ, Ethan Torchio, βγήκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ο Ethan από την πλευρά του φόρεσε μόνο μια πετσέτα που κρύβει τα απαραίτητα. Και οι δυο νεαροί καλλιτέχνες φόρεσαν ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια με διάφανο τακούνι.

Το ιταλικό συγκρότημα που έχει την τάσει να αυτοσαρκάζεται, σύγκρινε τον Damniano και τον Ethan με τις αδερφές Mary-Kate και Ashley Oslen.

Instagram @maneskinofficial

Instagram @maneskinofficial

Instagram @maneskinofficial

Διαβάστε επίσης: Κοσμογονία του Gucci: Η φαντασμαγορική κολεξιόν με τους Maneskin σε ένα μυθικό Κάστρο της Ισπανία (φωτό - βίντεο)

Οι Maneskin αποτελούν το δημοφιλέστερο νέο συγκρότημα αυτήν τη στιγμή και αυτό αποδεικνύεται και από το βραβείο που κέρδισαν για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού "The Loneliest".

Instagram @maneskinofficial

Instagram @maneskinofficial

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε από τους χρήστες στα social media το φιλί του Damiano David στον ντράμερ του συγκροτήματος, το οποίο πολλοί το σύγκριναν με εκείνο της Μαντόνα στην Μπρίτνει Σπίαρς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ