Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης: Ο life coach μιλάει για τις μεταβατικές φάσεις στη ζωή - 4 αλήθειες που είναι σημαντικό να τις θυμάσαι (βίντεο)

Δείτε όλα όσα λέει ο ειδικός σε θέματα ψυχολογίας!

O life coach, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης μοιράζεται μαζί μας τις τέσσερις μεγάλες αλήθειες για κάθε μεταβατική φάση της ζωής μας.

Σε νέο του βίντεο αναλύει αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που αναγκάζονται οι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μακράς πορείας τους.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, μας δίνει να καταλάβουμε πιο συγκεκριμένα, τι εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Εδικότερα στη δημοσίευση γράφει: "Η ζωή είναι γεμάτη μεταβατικές φάσεις. Είτε τώρα βρίσκεσαι σε διαδικασία αλλαγών, είτε όχι, δες το βίντεο αυτό, (link στο bio & στο story) και μάθε 4 αλήθειες που είναι σημαντικό να τις θυμάσαι, ώστε να πραγματοποιείς ομαλά και με επιτυχία αλλαγές στη ζωή σου.".

Διαβάστε επίσης: Ενοχική συμπεριφορά: Πως μας επηρεάζει & πότε αποτελεί πρόβλημα; Ο life coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης μας προτείνει μία ισχυρή πρακτική (βίντεο)

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σημαντικό αυτό ζήτημα που μας απασχολεί όλους, θα δείτε στο βίντεο που ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, με σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ