Η γλώσσα αυτών των ζωδίων κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει - Δε σε ξεπλαίνει ούτε ο.... Ιορδάνης ποταμός

Αρχίζει να βγάζουν την κακία τους μέσω της σκληρής κριτικής...

Όλοι μας έχουμε υποστεί μια αδικία, είτε στη σχέση είτε στην οικογένεια, στις φιλίες ή τη δουλειά μας.

Πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να πάει στραβά ή κάποιος θα βρεθεί που θα καρπωθεί με ελάχιστη προσπάθεια αυτό για το οποίο κοπιάσαμε. Εκεί μπορεί να βγάλουμε κακία, να ειρωνευτούμε ή να γίνουμε περιπαικτικοί ή δεικτικοί.

Ας δούμε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που η γλώσσα τους κόβει σαν ξυράφι και όταν την ανοίξουν δε σε ξεπλαίνει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο λόγος που η Παρθένος γίνεται πικρόχολη είναι η τελειομανία της. Θέλουν τα πάντα, καταστάσεις, περιβάλλον και ανθρώπους γύρω τους να είναι τέλεια, το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό, αφού όλο και κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα θα έχουν. Οπότε, όταν έρθει αντιμέτωπη με κάτι κατώτερο του αναμενόμενου, αρχίζει να βγάζει την κακία της μέσω της σκληρής κριτικής της.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με άγρια ματιά, άγριος, ατομικότητα Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Pexels/Andrea Piacquadio

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων είναι σαν κακομαθημένο παιδί. Πιστεύει ότι ο κόσμος του ανήκει και θα του προσφερθεί ό, τι θελήσει, άμα τη εμφανίσει. Αυτό είναι και το πρόβλημά του. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως ο ίδιος περιμένει, τότε γίνεται έξω φρενών, συμπεριφέρεται άσχημα και βγάζει έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλοντας και μειώνοντας τον «αντίπαλο» με το χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε και τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ