Κορίνα Τσοπέη: H μοναδική Ελληνίδα Μις Yφήλιος ποζάρει στα 79 της - Παραμένει μεσογειακή καλλονή (φωτό)

Θα γίνει η μούσα του Τρύφωνα Σαμαρά...

Η Κορίνα Τσοπέη είναι ηθοποιός, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς και η πρώτη ελληνίδα που βγήκε Μις Υφήλιος το 1964. 

Έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον πλαστικό χειρουργό στο Μπέβερλι Χιλς, Στίβεν Ζαξ, από το 1968 έως το 1978. Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους: τον Ανδρέα, τον Στέφανο και τον Γιώργο.

Δείτε επίσης: Κορίνα Τσοπέη: Το κορίτσι από την Μάνη που έγινε ηθοποιός στο Hollywood, παντρεύτηκε έναν πλαστικό χειρουργό, έναν παραγωγό - παρέμεινε Ελληνίδα (φωτό & βίντεο)

Ζούσαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, αλλά επισκέπτονταν συχνά την Ελλάδα. Ο δεύτερος γάμος της Τσοπέη ήταν με τον θεατρικό και κινηματογραφικό ατζέντη του Χόλιγουντ, Φρέντι Φιλντς (αδελφό του τραγουδιστή Σεπ Φιλντς) από το 1981 μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του πνεύμονα τον Δεκέμβριο του 2007.

Η Κορίνα Τσοπέη, θα είναι η μούσα του Τρύφωνα Σαμαρά στο ημερολόγιό του για το 2024, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με σειρά από stories που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής κομμωτής και hairstylist έκανε παρέα με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα ταξίδι στον χρόνο, μοιραζόμενος φωτογραφίες της Ελληνίδας καλλονής από το παρελθόν, και εκφράζοντας τη χαρά και την τιμή που νιώθει για την επερχόμενη συνεργασία τους με σχετικές λεζάντες.

Το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά έχει γίνει πλέον «θεσμός», καθώς κυκλοφορεί περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μερικές από τις ωραιότερες Ελληνίδες μοντέλα, και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ