Aναστασία Ρουβά: Η κόρη του Σάκη, είναι ένα μοντέλο & ίδια η μαμά της, Κάτια Ζυγούλη - Είναι Tik Tok famous (βίντεο)

Eίναι μια κούκλα!

Η Αναστασία Ρουβά, η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, έχει μεγαλώσει πολύ και η ομοιότητα με την μαμά της είναι φανερή. Είναι πια έφηβη καθώς έχει κλείσει πλέον τα 14.

Η νεαρή κοπέλα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίτκυα.

 

 

Στο Tik Tok, μάλιστα, δείχνει μια προτίμηση καθώς δημοσιεύει συχνά βίντεο στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, το περιεχόμενό της έχει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

 

 

 

 

Όπως θα δείτε το όμορφο κορίτσι , δημιουργεί βίντεο με τους φίλους της, ενώ όπως μπορούμε να δούμε έχει τεράστιο ταλέντο και υπέροχο σώμα. 

 

 

Αν και ο Σάκης με την Κάτια προσπαθούν να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Αναστασία έχει το ελεύθερο να ανεβάζει βιντεάκια στο Tik Tok. 

 

 

 

 

Μάλιστα σε ένα από αυτά την βλέπουμε, με τον πασίγνωστο μπαμπά της, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών οικογενειακών τους διακοπών.

Η κοπέλα όπως φαίνεται στο βίντεο είναι αγκαλιά με τον Σάκη Ρουβά , μπροστά από τη θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τραγουδάνε το «Remember the Rain». Είναι φανερή η κοινή τους αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ