Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη- το χρονικό: Διαζύγιο, απειλές, διπλό φρικτό τέλος - Η ορφάνια των δύο αγοριών τους 12 & 14 ετών (βίντεο)

Ο εισαγγελέας καλείτε πλέον να αποφασίσει για την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών που έμειναν ορφανά

Δύο παιδιά 12 και 14 ετών έμειναν ορφανά σε μία στιγμή όταν ο 38χρονος αστυνομικός σκότωσε με καραμπίνα τη 42χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Όλα έγιναν χθες λίγο μετά τις 08:00 το πρωί…

Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο, στο σπίτι όπου ζούσε η γυναίκα με τα δύο παιδιά. Ο άντρας φαίνεται πως περίμενε να επιβιβαστούν τα παιδιά στο σχολικό για να πάνε σχολείο, ανέβηκε στη συνέχεια στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε η πρώην σύζυγός του και την πυροβόλησε στον διάδρομο του ορόφου πριν προλάβει να μπει μέσα στο σπίτι.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το πρόσωπό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο το 2023, αλλά είχαν προηγηθεί και ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον αλλά και μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, δεν είχαν δώσει κάποια δικαιώματα, ούτε είχαν απασχολήσει τις Αρχές με υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 38χρονος φέρεται να επέμενε να τα βρει με την πρώην σύζυγό του αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στη σχέση. Μάλιστα, εκείνος είχε αναφέρει στον πατέρα του ότι ήθελε να τη σκοτώσει.

 

 

Το προηγούμενο βράδυ πήρε την κυνηγητική καραμπίνα από τον πατέρα του, την οποία είχε νόμιμα στην κατοχή του με την πρόφαση ότι ήθελε να τη γυαλίσει και το επόμενο πρωί σημειώθηκε η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.

Ο 38χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος είχε παραδώσει το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αφαίρεση του όπλου έγινε επειδή ο ένστολος είχε τενοντίτιδα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ.

 

 

Ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν στο σχολείο που φοιτούν τα δύο παιδιά για να αναλάβουν την ψυχολογική στήριξή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ