Γιώργος Αγγελόπουλος: όλες οι λεπτομέρειες για το γαμπριάτικο κουστούμι του – τι αποκαλύπτει ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος

Η μέρα του γάμου του Γ.Αγγελόπουλου και της Δ.Βαμβακούση πλησιάζει

Στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται στον Λυκαβηττό. Όσο οι μέρες πλησιάζουν, οι προετοιμασίες εντείνονται, με το αγαπημένο ζευγάρι να ετοιμάζεται για τη δική του μοναδική στιγμή.

Ο μοναδικός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος έχει αναλάβει να ντύσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τη γαμήλια τελετή, αποκαλύπτοντας όλες τις μικρές λεπτομέρειες.

 

 

Ο σχεδιαστής με το ατελιέ στην Κωνσταντινούπολη, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το τι θα φορέσει την ημέρα του γάμου του. Μάλιστα, όπως είπε ελπίζει πως αυτό θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Όπως ακόμη τόνισε, μία ασθένεια της μητέρας του ηθοποιού, τους άφησε πίσω στο χρονοδιάγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα η καλή: Γιώργος Αγγελόπουλος- Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται – Στον Λυκαβηττό στις 24 Σεπτεμβρίου (φωτό & βίντεο)

Επίσης, όπως μοιράστηκε στην κάμερα ο ίδιος, η νύφη δεν έχει βρεθεί στις πρόβες του γαμπρού, αφού δεν συμβαίνει και το αντίθετο!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην ερώτηση που αφορά την παρουσία ατόμων που δεν έχουν προσωπική σχέση με το ζευγάρι στο γάμο, με τον ίδιο να δηλώνει πως συμφωνεί, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δείχνει την εκτίμηση που τρέφουν προς το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ