37χρονος βίασε τις ανάπηρες γειτονοπούλες του 8-25 ετών -οι κοπέλες έβλεπαν εφιάλτες & έπαψαν να τρώνε

Ζούσαν ένα μαρτύριο! 

Ένας άνδρας υπέβαλε τρεις αδελφές σε μήνες φρικτής σεξουαλικής κακοποίησης και τις βίασε επανειλημμένα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο Jackson Katjombe, 37 ετών, επιτέθηκε πολλές φορές σε καθεμία από τις αδερφές στη φάρμα όπου ζούσαν στην πόλη Otjimbingwe της Ναμίμπια. 

Ένα θύμα ήταν μόλις οκτώ ετών, ενώ ένα άλλο ήταν μια 25χρονη ανάπηρη γυναίκα με νοητική υστέρηση.

.Δεν μπορεί να περπατήσει ή να χρησιμοποιήσει τα χέρια της και βασίζεται στο μπουσούλημα, σε αναπηρικό καροτσάκι και στα αδέρφια της για να μετακινηθεί.

Το τρίτο θύμα, ηλικίας 19 ετών εκείνη την εποχή είχε επίσης πρόβλημα, αλλά "φάνηκε να είναι το πιο ανεπτυγμένο συναισθηματικά", σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο Katjombe συχνά κακοποιούσε τις αδελφές όταν η θεία τους έπρεπε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα Windhoek, όπου η οροθετική μητέρα τους νοσηλευόταν, όπως ανέφερε η εφημερίδα The Namibian.
Jackson Katjombe.

Jackson Katjombe (Picture: Werner Menges/The Namibian)

Η θεία τους βασιζόταν σε γείτονες και άλλους συγγενείς για να φροντίζουν τα κορίτσια όσο εκείνη βρισκόταν στην πρωτεύουσα, αλλά μερικές φορές έμεναν μόνα τους.

Ο 37χρονος, ο οποίος ζούσε σε κοντινή απόσταση, κρίθηκε ένοχος για τρεις κατηγορίες βιασμού και δύο κατηγορίες κοινής επίθεσης τον Ιούνιο.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 35 ετών την Παρασκευή, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο του Windhoek ανακοίνωσε πώς άφησε τα θύματά του εντελώς τραυματισμένα και υποφέροντας από εφιάλτες.

Ο Katjombe, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του, μερικές φορές βίαζε τα θύματά του το ένα μπροστά στον άλλο, αναφέρει το metro

Κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης, πίεσε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο της 19χρονης πριν εκείνη ουρλιάξει και ζητήσει από τη μικρότερη αδελφή της να τον δαγκώσει .

Σε ηλικία μόλις οκτώ ετών, το κοριτσάκι προσπάθησε να σώσει το αδελφάκι του και έχωσε τα δόντια του στην πλάτη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ