Jamie Oliver: Στη Σκόπελο ο διάσημος σεφ - Μαγείρεψε λεμονάτο κοτόπουλο & τζατζίκι για τη νέα του εκπομπή

Απόλαυσε τις ελληνικές νοστιμιές!

Ο παγκοσμίου φήμης σεφ Τζέιμι Όλιβερ βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σκόπελο, όπου απολαμβάνει στιγμές δροσιάς και ηρεμίας. Βέβαια, δεν ήταν οι διακοπές ο λόγος της επίσκεψης αλλά η νέα του εκπομπή.

Ο Τζέιμι Όλιβερ, λοιπόν, ήρθε για τα γυρίσματα της νέας του σειράς «Jamie Cooks the Med», στο Channel 4. 

Ο διάσημος σεφ φαίνεται να αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τις νοστιμιές της.

Μάλιστα, σε ανάρτησή σου στο X (πρώην Twitter) ανέβασε μια φωτογραφία με φόντο τη μαγευτική Σκόπελο και έγραψε:«Πώς μπορείς να μην αγαπάς την Ελλάδα με όλες αυτές τις απίστευτες γεύσεις και το πανέμορφο τοπίο. Την επόμενη Κυριακή ελάτε μαζί μου στην Τυνησία».

 

 

Διαβάστε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη ο Τζέιμι Όλιβερ- Στην αγορά «Καπάνι» μαγειρεύει με τον Δήμαρχο της πόλης

Στο επεισόδιο που γυρίστηκε στη χώρα μας και το οποίο είναι ανεβασμένο στο YouTube, ο Τζέιμι Όλιβερ φτιάχνει ένα μενού βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή. Για τον λόγο αυτόν, ετοιμάζει μια κλασική ελληνική συνταγή, η οποία είναι το λεμονάτο κοτόπουλο φούρνου. Φυσικά, δεν μπορούσε από το μενού να λείπει και το τζατζίκι.

Στη Σκόπελο, ο γνωστός σεφ επισκέπτηκε και το εστιατόριο «Αγνάντι» στη Γλώσσα Σκοπέλου, ενώ σύμφωνα με πηγές, ο Τζέιμι Ολιβερ βρέθηκε και στον Συνεταιρισμό στο Κλήμα Σκοπέλου.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του thenewspaper.gr:

Ο Τζέιμι Όλιβερ είναι βρετανός σεφ, εστιάτορας και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1975 στο Clavering του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι κυρίως γνωστός για την τυπική αγγλική μαγειρική του στα εστιατόρια του και στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσιάζει. Έχει σπουδάσει μαγειρική στο Λονδίνο και στην συνέχεια πήρε την μαγειρική διαπίστευση του ως ζαχαροπλάστης στο εστιατόριο του Antonio Carluccio. Έπειτα εργάστηκε ως βοηθός σεφ στο River Cafe όπου και εντοπίστηκε από το BBC και το 1999 έκανε το ντεμπούτο του στο τηλεοπτικό σόου The Naked Chef. Ακολούθησε το πρώτο του βιβλίο το οποίο έγινε Νο.1 σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέτα από σειρά εκπομπών του Naked Chef ο Jamie Oliver έκλεισε συμφωνίες με πολλές εταιρίες και ενίσχυσε την τηλεοπτική του παρουσία συμπεριλαμβανομένου ενός ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Jamie's Kitchen, που του χάρισε μια πρόσκληση από τον τότε Βρετανό Πρωθυπουργό. Τον Ιούνιο του 2003 ο Όλιβερ έγινε Μέλος της Τάξης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και το 2005 ξεκίνησε μια καμπάνια με τίτλο Feed Me Better με στόχο να κινητοποιήσει τα παιδιά στην Βρετανία να τρώνε υγιεινά και να αποφεύγουν το "junk food". Η καμπάνια αυτή τελικά υποστηρίχθηκε από την Βρετανική κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ