Στάνλεϊ Τζόνσον: Αποκλεισμένος στο Πήλιο και ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον - Δείτε το βίντεο που ανέβασε & δείχνει τις καταστροφές

Ο Γ. Αρτοποιός ενημέρωσε για το πως εξελίσσονται οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλία

Στο Πήλιο, αποκλεισμένος βρίσκεται ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, Στάνλε. 

Να σημειώσουμε πως ο άνδρας , διατηρεί σπίτι στην περιοχή και βρίσκεται μεταξύ των κατοίκων που αποκλείστηκαν κατά τη διάρκεια των φονικών πλημμυρών.

Ο κ. Τζόνσον βρέθηκε στο χωριό Μηλίνα, που καταγράφει ανυπολόγιστες ζημιές από τη θεομηνία, και ανέβασε στον λογιαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από την παραλία, αλλά και από μία καφετέρια.

 

 

Όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο, "η γέφυρα έχει παρασυρθεί μέσα στη θάλασσα. Η καφετέρια ήταν συνήθως γεμάτη από κόσμο". Πίσω του βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της καφετέριας ο οποίος αρνείται ευγενικά να μιλήσει στο βίντεο λέγοντας πως "δεν είναι καλή μέρα".

Αρτοποιός: «Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, αλλά οικειοθελώς παραμένοντες»

Ο Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στο ΣΚΑΙ παρείχε την νεότερη ενημέρωση σχετικά με το πως εξελίσσονται οι επιχειρήσεις της πυροσβεστικής στη Θεσσαλία μετά την επέλαση της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι επιχειρήσεις έχουν εστιάσει σε περιοχές της πόλης της Λάρισας όπως η συνοικία Γιάννουλη και οι εργατικές κατοικίες, ο Άγιος Θωμάς και ο Ιπποκράτης. 

 

 

Για την Καρδίτσα είπε πως έχει γίνει χαρτογράφηση όλης της περιοχής σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων.  «Όσοι παραμένουν στις περιοχές της Καρδίτσας είναι οικειοθελώς παραμένοντες. Εκεί αυτό που κάνουμε είναι να προωθούμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως είναι τροφή, νερό, κλινοσκεπάσματα και ό,τι άλλο χρειάζονται. Αυτή τη στιγμή έχουμε προσφέρει περισσότερες από 5.000 μερίδες φαγητού σε περιοχές όπως είναι η Φαρκαδόνα, το Κεραμίδι, και όσοι παραμένουν εκεί, παραμένουν χωρίς να διατρέχει άμεσα κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα» τόνισε. 

Πρόσθεσε πως αυτήν την ώρα διεξάγοντα εναέριες διασώσεις και με πλωτά μέσα στις προαναφερθείσες συνοικίες της Λάρισας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ