Πριγκίπισσα Αλεξία της Ολλανδίας: Έδωσε το όνομά της σε πλοίο - To Vox Alexia ξεκινά τα ταξίδια - Τι φόρεσε η Royal στην τελετή (φωτό)

Η Πριγκίπισσα Αλεξία της Ολλανδίας, πραγματοποίησε χθες την τελετή βάπτισης του νέου πλοίου Vox Alexia της Van Oord.

Μια σπουδαία μέρα ήταν η 9η Σεπτεμβρίου για την Πριγκίπισσα Αλεξία της Ολλανδίας. 

Η κόρη της Βασίλισσας Μάξιμα και του Βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ, βρέθηκε στην τελετή βάφτισης του πλοίου που πήρε το όνομά της. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αποβάθρα Wilhelminakade στο κέντρο του Ρότερνταμ, όπου το πλοίο ελλιμενίζεται για δύο ημέρες.

Οι επισκέπτες και οι υπάλληλοι της Van Oord συγκεντρώθηκαν εκεί για να γιορτάσουν αυτή την αξέχαστη περίσταση.

Αμέσως μετά, η πριγκίπισσα Alexia ξεναγήθηκε στο πλοίο και συναντήθηκε με ορισμένους εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων το πλήρωμα του πλοίου και μέλη της Young Van Oord, μιας ένωσης εργαζομένων.

Για την περίσταση η νεαρή royal επέλεξε να φορέσει ένα μπλε σκούρο φόρεμα, μέχρι τον αστράγαλο, που είχε έξω τους ώμους. Το συνδύασε με nude πέδιλα και έπιασε τα μισά μαλλιά της πίσω.

Vox Alexia

Το Vox Alexia είναι ένα βυθοκόρο με χοάνη. Αυτός ο τύπος βυθοκόρου συλλέγει άμμο, άργιλο, λάσπη και χώμα από τον πυθμένα της θάλασσας ή του ποταμού.

Η Van Oord αναπτύσσει βυθοκόρους με χοάνη σε όλο τον κόσμο σε μια μεγάλη ποικιλία έργων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των ακτών, της ανάπτυξης λιμένων, της εμβάθυνσης των υδάτινων οδών και της ανάπλασης του εδάφους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ