Ο Γούντι Άλεν στην Αίγλη Ζαππείου με την κόρη του: Για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας - Σήμερα η συναυλία στο Ηρώδειο (φωτό)

«Ίσως μια μέρα να γυρίσω εδώ μια ταινία», είπε!

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες  ο Γούντι Άλεν για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας. 

Ο 87χρονος παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης και ηθοποιός μετά το Φεστιβάλ της Βενετίας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο για την avent premiere της νέας ταινίας του «Τα γυρίσματα της Τύχης».

Μαζί του ήταν και η κόρη του Bechet Allen.

Δείτε επίσης: Ο Γούντι Άλεν έρχεται στο Ηρώδειο - Θα είναι η τελευταία του συναυλία στην Ελλάδα (βίντεο)

«Βρίσκομαι στην πόλη σας γιατί αύριο παίζω, έτσι ήθελα να σας βρω και να σας χαιρετήσω. Αυτή είναι η πεντηκοστή ταινία μου. Στα γυρίσματά της είχαμε μια υπέροχη εμπειρία στο Παρίσι. Μακάρι να είμαι τυχερός και μια μέρα να γυρίσω μια ταινία στην Αθήνα. Εύχομαι να απολαύσετε την ταινία, είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω σε αυτήν τη φάση της ζωής μου» είπε ο Γούντι Άλεν και χαιρέτησε το πλήθος.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης θα παραχωρήσει τζαζ συναυλία σήμερα Σάββατο (09/09) στο Ηρώδειο. 

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Παρίσι , ενώ ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να γυρίσει και μια ταινία στην Αθήνα

«Γυρίστηκε (η ταινία) στο Παρίσι. Ήταν πολύ όμορφα και ίσως κάποια ημέρα, εάν είμαι τυχερός θα καταφέρω να γυρίσω μια ταινία εδώ στην Αθήνα».

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ