Ο Πρίγκιπας Νικόλαος στο Ηρώδειο: Πήγε να παρακολουθήσει την συναυλία Γιώργου Χατζηνάσιου & Στέφανου Κορκολή - Ακυρώθηκε λόγω βροχής (φωτό)

Η συναυλία "Πάλι μαζί" του Γιώργου Χατζηνάσιου & του Στέφανου Κορκολή, που ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί ξανά στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Στο Ηρώδειο για την συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του  Στέφανου Κορκολή, βρέθηκε ο Πρίγκιπας Νικόλαος. 

Όπως όλα δείχνουν, ο γιος του εκλιπόντος τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν μόνος του, χωρίς την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ. 

Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν καλός και η συναυλία, ενώ ξεκίνησε κανονικά , διεκόπη.  Η συναυλία "Πάλι μαζί" θα πραγματοποιηθεί ξανά στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η συνύπαρξη Γιώργου Χατζηνάσιου και Στέφανου Κορκολή, προμηνύει μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια...

Πριν 35 χρόνια ο Γιώργος Χατζηνάσιος μαζί με τον τότε ανερχόμενο Στέφανο Κορκολή, άλλαξαν τα δεδομένα στην ψυχαγωγία. Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι το αξεπέραστο, κάτι το μαγικό.. κάτι μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο. 35 Χρόνια μετά, στις 5 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε πάλι μαζί.

Ο Νικόλαος, φωτογραφήθηκε με την Στέλλα Καρμίρη και τον Γιώργο  Λυκιαρδόπουλο, ενώ για την περίσταση επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο τζιν. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ