Εύη Φραγκάκη - Θέκλα Πετρίδου: Οι αναρτήσεις τους για τον άδικο χαμό του Αντώνη - ''Δεν ήταν η κακιά η ώρα, που τον σκότωσε''

Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις τους... 

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο πνιγμός ενός 36χρονου ανδρα το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά. 

Ο Αντώνης έχασε τη ζωή του στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Να σημειώσουμε πως τον άνδρα έσπρωξαν  μέλη του πληρώματος.  Όσο περνούν οι ώρες πληθαίνουν οι μαρτυρίες για την αδιανόητη τραγωδία.

Διώξεις ασκήθηκαν στα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon

Διώξεις ασκήθηκαν στα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μετά το θάνατο του 36χρονου επιβάτη Αντώνη Κ. στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης, απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον θάνατό του.

Στο ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου που φαίνεται στα video να απωθεί τον άτυχο 36χρονο, τον ύπαρχο, ασκήθηκε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στα άλλα δύο μέλη του πληρώματος ασκήθηκε για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ στον πλοίαρχο ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος παραμένουν στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά και αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Δείτε επίσης: Βιοπαλαιστής από το Λασίθι ο 36χρονος που έριξαν από το Blue Horizon - Για ανθρωποκτονία καπετάνιος & 3 μέλη του πληρώματος (βίντεο)

 Σοκαρισμένη και αγανακτισμένη με την τραγωδία, είναι και η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, η οποία αποφάσισε να γράψει σε μια ανάρτησή της, τις σκέψεις της.. 

Την Τετάρτη 6/9 μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε κατά των δύο μελών του πληρώματος του καραβιού.

 

 

Συγκεκριμένα έγραψε: ''Είναι πάντα πιο εύκολο να κανεις το κακό από ό,τι το καλό.
Το καλό θέλει δουλειά πρώτα.
Θέλει να λειάνεις τις κοφτερές σου γωνίες. Ακόμα και το βραχώδες ακατέργαστο διαμάντι θα σε ματώσει, αν σε αγγίξει άγαρμπα.
Θέλει να καταλάβεις πως η ξιπασιά, η έπαρση, το σύμπλεγμα ανωτερότητας λόγω στολής, λόγω μυϊκής δύναμης, λόγω μη διεγνωσμένου συνδρόμου, ΔΕΝ σε κάνει καλό ή σωστό άνθρωπο. Θέλει ψυχή να είσαι συνειδητά καλός άνθρωπος.

Αν δεν έχεις συνδεθεί ποτέ με την ψυχή σου, δεν είσαι απαραίτητα καλός άνθρωπος.
Είσαι - κατα τύχη - όχι κακός.

Το κρύο αίμα είναι τρόπος ζωής και ρέει άφθονο εκεί έξω, γιατί δεν έχει κόπο μέσα του.

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ καλού και κακού περνά κατευθείαν μέσα από κάθε ανθρώπινη καρδιά. Και αυτή η γραμμή δε βρίσκεται εκεί έξω. Είναι απόφαση, που πρέπει ο καθένας να πάρει την κρίσιμη στιγμή. Είναι προσωπική επιλογή, αν θα σπρώξεις τον άνθρωπο με βία από την μπουκαπορτα ή αν θα τρέξεις να τον βοηθήσεις να μη γλιστρήσει, όταν τον είδες αγχωμένο να τρέχει. Είναι όλα προσωπική επιλογή.

Χθες δεν ήταν η κακιά η ώρα. Ούτε συνέβη δυστύχημα λόγω απουσίας σου ή ελλιπούς κατάρτισής σου. Ήταν μόνο ότι την ύστατη στιγμή επέλεξες το κακό, ήταν πιο γνώριμο στη φτώχεια του “μέσα” σου.

Αν χθες είχες δεχθεί τον Αντώνη στο τσιφλίκι σου, δε θα το είχε μάθει κανένας, ούτε θα ήσουν κάποιος ήρωας. Αλλά αλήθεια, δε θα είχες αισθανθεί έστω λίγο σοβαρός ότι τον βοήθησες;
Ε, σήμερα και εσύ και ο άλλος δεν πήρατε τα εύσημα από κανέναν.

Σήμερα δεν είστε ανώτεροι από τον Αντώνη, που τον τελειώσατε με δυο σπρωξιές, σήμερα είστε ακόμα δυο όντα, σαν πολλά άλλα ανάμεσα μας, που δεν το έχουν σε τίποτα να βγάζουν την κακία τους και τη μαγκιά τους, όπου νομίζουν ότι τους παίρνει, είτε σκοτώνουν τελικά είτε όχι.
Σκατόψυχοι θα ήσασταν ακόμα και αν ο Αντώνης τελικά ζούσε, απλά δε θα σας φώναζαν δολοφόνους. Αυτή είναι η τόσο λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ καλού και κακού. Και εσείς επιλέξατε το κακό…

Δεν ήταν η κακιά η ώρα, που σκότωσε τον Αντώνη.
Ήταν η κακία, που έχουν μέσα τους τόσοι εκεί έξω και την επιλέγουν, γιατί είναι πιο εύκολη,πιο βολική.

Με τρομάξατε πολύ, που τελειώσατε έτσι τον Αντώνη.
Γιατί δεν ξέρω πόσοι πολλοί ίδιοι είστε, τελικά, εκεί έξω…''. 

Το βίντεο της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου 

Σε ένα βίντεο θέλησε να αποτυπώσει τις σκέψεις της η γνωστή ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου. 

Ένα ΓΙΑΤΙ, την βασανίζει . Ανάμεσα σε όσα είπε, σημείωσε πως σαν λαός έχουμε αποκτηνωθεί. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ