Blue Horizon: Aνθρωποκτονία με πιθανό δόλο στον ύπαρχο που έσπρωξε τον Αντώνη -Τα ευρήματα του ιατροδικαστή (βίντεο)

Το Σάββατο θα απολογηθούν οι 4 που κατηγορoύνται για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Το Σάββατο θα απολογηθούν στον Εισαγγελέα οι 4 κατηγορούμενοι, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (05/09).

Την Τετάρτη τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες. Σε βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Διαβάστε ακόμα: Blue Horizon: Έτσι καταδίκασαν σε θάνατο τον 36χρονο Αντώνη –Πλοίαρχο και ύπαρχο «δίνει» η εταιρεία (βίντεο)

Σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε ακόμα: Αντώνης Καργιώτης: Ποιος ήταν ο 36χρονος που έριξαν από τον καταπέλτη του Blue Horizon - Βιοπαλαιστής άνθρωπος για όλες τις δουλειές

Οι βαρύτατες αυτές κατηγορίες τιμωρούνται έως και με ισόβια κάθειρξη. Διατάχθηκε επίσης επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρχε λιμενικός στο σημείο και τι έκανε όταν το πλοίο Biue Horizon εκτελούσε απόπλου, αφήνοντας αβοήθητο τον 36χρονο Αντώνη.

Ιατροδικαστής για έγκλημα στο "Blue Horizon": «Με χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι ο 36χρονος»

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο της δολοφονίας του Αντώνη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ