Μαρί Σαντάλ και Παύλος αποχαιρετούν τον μικρότερο γιο τους - Φεύγει σε οικοτροφείο ο Αριστείδης

Τις σπουδές του σε οικοτροφείο μακριά από το σπίτι, συνεχίζει ο μικρότερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Μαρί Σαντάλ, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Πάυλο, αποχαιρέτησε τον μικρότερο γιο τους, τον Αριστείδη, ο οποίος φεύγει από το σπίτι για τις σπουδές του.

Ο νεαρός Αριστείδης ο οποίος είναι 15 ετών θα πάει σε οικοτροφείο όπου θα συνεχίσει το σχολείο.

Η κόρη τους Μαρία Ολυμπία και τα δύο αγόρια τους έχουν ήδη ανοίξει τα φτερά τους και συνεχίζουν τη ζωή τους έξω από το πατρικό τους σπίτι.

Για να αποχαιρετήσει τον Αριστείδη, η μητέρα του επέλεξε να φορέσει ένα κομψό συνολάκι σε γκρι και λευκό, ενώ ο Πάυλος και ο Αριστείδης φόρεσαν και οι δυο κοστούμια, σε μπλε και σκούρο γκρι αντίστοιχα.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Μαρί Σαντάλ έγραψε: "Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Αριστείδη και για τον Παύλο και εμένα. Τέλος το πρωινό ξύπνημα και το να τα πηγαίνω στο σχολείο στην ώρα τους. Είναι τρελό να σκεφτείς ότι έχουμε κάνει 24 χρόνια σχολικών διαδρομών και παραδόσεων. Ήταν τα καλύτερα χρόνια γονεϊκής συμπεριφοράς και τώρα καιρός για κάτι διαφορετικό. Γλυκόπικρη αλλά η αλλαγή είναι πάντα καλή και ανυπομονούμε για το νέο μας κεφάλαιο!"

Διαβάστε επίσης: Για κούρεμα στις Σπέτσες πήγε ο Παύλος με τους γιους του, Οδυσσέα & Αριστείδη - Ποιος ήταν ο "Μπαρμπέρης" ; (φωτό)

Σε άλλη ανάρτησή της, η Μαρί Σαντάλ εκφράζει τα μεικτά συναισθηματά της για την αποχώρηση του γιου της από το σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαι μια “άδεια φωλιά”. Αυτός ο μικρός – μεγάλος άντρας φεύγει σε σχολείο εξωτερικού αύριο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ