Πρίγκιπας Αλβέρτος - Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η νέα εμφάνιση του αγαπημένου ζεύγους εν μέσω φημών περί διαζυγίου

Διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού με κοινή δημόσια εμφάνιση!

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έκαναν πρόσφατα μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση, για να εγκαινιάσουν το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι του Μονακό, το TVMonaco. Η εκδήλωση αυτή είναι αξιοσημείωτη διότι σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί σε δημόσιο χώρο από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες σε γαλλικά και γερμανικά media, ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν διαμένει στην Ελβετία. Ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος διαμένει στο Μονακό με τα οκτάχρονα δίδυμα παιδιά τους, τον Ζακ και τη Γκαμπριέλα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, οι συναντήσεις τους είναι προγραμματισμένες και σπάνιες, ζωγραφίζοντας την εικόνα μιας σχέσης που φαίνεται να είναι απόμακρη.

Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν απαντηθεί επίσημα από το βασιλικό παλάτι του Μονακό.

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος διέψευσε δημοσίως παρόμοιες φήμες περί αποξένωσης, απορρίπτοντάς τες ως "κακόβουλες" και αβάσιμες. Επιπλέον, το ζευγάρι εθεάθη να κάνει μαζί διακοπές στην Κορσική νωρίτερα το καλοκαίρι, γεγονός που φαίνεται να υποδηλώνει ένα ενιαίο μέτωπο.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Σαρλίν - πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Εμείς λέμε ότι χωρίζουν & εκείνοι ποζάρουν αγκαλιά - Δείτε τις φωτό από τις οικογενειακές τους διακοπές

Παρ' όλα αυτά, παρά τις δημόσιες αυτές εμφανίσεις και δηλώσεις, ορισμένοι βασιλικοί παρατηρητές παρατήρησαν μια "αμήχανη" συμπεριφορά στις πρόσφατες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σαρλίν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του TVMonaco. Αυτό έχει οδηγήσει σε εικασίες σχετικά με το αν η χρονική στιγμή της κοινής τους εμφάνισης ήταν σκόπιμα ενορχηστρωμένη για να καταπνίξει τις συνεχιζόμενες φήμες σχετικά με τη σχέση τους.

Instagram @palaisprincierdemonaco

Η σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν έχει αποτελέσει αντικείμενο φημών όλα αυτά τα χρόνια, με διάφορα περιστατικά και προκλήσεις να τροφοδοτούν τις φήμες.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram - Φήμες ότι ζει στην Ελβετία - Βλέπει τον Αλβέρτο μόνο με ραντεβού

Αυτές οι φήμες περιλαμβάνουν αγωγές πατρότητας, δάκρυα την ημέρα του γάμου τους και τεταμένες δημόσιες εμφανίσεις. Ειδικότερα, το 2021, η πριγκίπισσα Σαρλίν, πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, πέρασε σημαντικό μέρος του έτους στη Νότια Αφρική, ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος παρέμεινε στο Μονακό, συμβάλλοντας περαιτέρω στις επίμονες εικασίες γύρω από τον γάμο τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ