Χαϊδάρι: Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα, τραυματισμούς και συλλήψεις - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Άγριες σκηνές με μαχαιρώματα σημειώθηκαν μέσα σε κατάστημα στην οδό Κύπρου στο Χαϊδάρι, με απολογισμό δύο τραυματίες.

Σκηνικό... άγριας Δύσης εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι.

Η αστυνομία κλήθηκε στην οδό Κύπρου για ένα σοβαρό περιστατικό με μαχαίρι. Όταν έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν δύο άντρες αιμόφυρτους οι οποίοι έφεραν τραύματα από μαχαίρι.

Ο ένας από τους δύο άντρες έφερε τραύματα στα πλευρά και στο χέρι, ενώ ο δεύτερος έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη, στα χέρια και στον ώμο. Αιμορραγούσαν αμφότεροι και όλοι οι χώροι του πρακτορείου είχαν γεμίσει αίμα. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, καβγάδισαν μεταξύ τους και κατέληξαν να τραυματιστούν. Στον καβγά συμμετείχε και τρίτο άτομο που κατάφερε να διαφύγει.

Οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, ο ένας έφερε θλαστικά τραύματα και βαθύ θλαστικό τραύμα στον βραχίονα, ήταν ασταθής αιμοδυναμικά, είχε χαμηλό κορεσμό οξυγόνου και η άμεση και γρήγορη παρακέντησή με θωρακικό σωλήνα ήταν σωτήρια για τη ζωή του. Ο δεύτερος άντρας χρειάστηκε να εισαχθεί στο θωρακοχειρουργικό τμήμα για παρακολούθηση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο το οποίο έχει ταυτοποιηθεί. Το αίτιο της συμπλοκής παραμένει άγνωστο, ωστόσο την Τρίτη οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Ανακριτη, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ