Live το διαρκές συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Οι ομιλίες των πέντε υποψηφίων

Έφτασε η ώρα να διασταυρώσουν οι πέντε υποψήφιοι τα ξίφη τους στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Με την ομόφωνη έγκριση των πέντε υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ξεκίνησαν οι εργασίες. Οι υποψηφιότητες εγκρίθηκαν ως ενιαία πρόταση. Επιπλέον εγκρίθηκε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία για την προεδρία του κόμματος.

Οι εργασίες συνεχίστηκαν με τις εισαγωγικές ομιλίες της γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, και του αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργου Βασιλειάδη, και αμέσως μετά ακολουθούν οι ομιλίες των πέντε υποψηφίων.

Παρακολουθήστε εδώ το live

Μοναδικό αντικείμενο του σημερινού συνεδρίου είναι οι ομιλίες στις οποίες ο Στέφανος Κασσελάκης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παπάς και ο Στέφανος Τζουμάκας θα παρουσιάσουν την ατζέντα και τις προτεραιότητές τους για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Οι πέντε υποψήφιοι για την προεδρία προσήλθαν από νωρίς, με καλή διάθεση, στον χώρο του συνεδρίου.

Περισσότεροι από 5.000 σύνεδροι συμμετέχουν στη διαδικασία, με τους περισσότερους εξ αυτών -κυρίως από την περιφέρεια- να δίνουν το "παρών" διαδικτυακά. Πρόκειται για το ίδιο "σώμα" που συμμετείχε στο 3ο Συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Απρίλιο του 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ