Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις μπορούμε να βρούμε διεξόδους χαράς και αισιοδοξίας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στο ζώδιο του Κριού και θα σχηματίσει μια και μοναδική κύρια όψη, ένα θετικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, ευνοώντας λίγο περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις μπορούμε να βρούμε διεξόδους χαράς και αισιοδοξίας, αρκεί να τις αναζητήσουμε ή να τις δημιουργήσουμε. Το Σάββατο θα είναι σαφώς πολύ πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό για τους περισσότερους, ενώ η Κυριακή είναι πιο ζόρικη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας τους πρωταγωνιστές του Σαββάτου κυρίως με ό,τι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή με περισσότερο άγχος και πολλές απαιτήσεις. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνει τη δημοφιλία σας, σας κάνει πιο ευχάριστους στην επαφή σας με άλλους, ενώ μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και για ένα θέμα σπουδών, επαγγελματικών ή ακόμη και στα ερωτικά σας. Θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε για συζητήσεις αλλά και για εξόδους για διασκέδαση, εκδρομές, επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί. Παρόλα αυτά, μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Βρείτε λίγο χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, δεν χρειάζεται να πιεστείτε ή να υποχρεωθείτε σε εξόδους και δραστηριότητες που δεν σας ικανοποιούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα είναι βοηθητικό αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι ή να κανονίσετε κάτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα οικείο περιβάλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας είναι το Σάββατο αγαπημένοι μου Δίδυμοι και πρέπει να την αξιοποιήσετε όπως μπορείτε, αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές ή συνεργασίες. Η μέρα προσφέρεται από το να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβού, μέχρι ένα ραντεβού για να συζητήσετε τις προοπτικές μιας δουλειάς. Οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι ομοϊδεάτες σας θα είναι στο πλευρό σας και θα στηρίζουν αυτά που θέλετε να περάσετε. Ιδανικό το Σάββατο για εξόδους με φίλους, για μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ