Τζουμάκας για Κασσελάκη: '' Είναι έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής - Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO''

Ιδιαίτερα επικριτικός για τον Στέφανο Κασσελάκη και την υποψηφιότητά του εμφανίστηκε την Παρασκευή ο Στέφανος Τζουμάκας.

Έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ο επίσης υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να έχουν τον λόγο και να κάνουν αυτά τα σόου; Είναι σε ομάδες που λειτουργούν στα μεγάλα κόμματα, αυτά είναι παραμάγαζα, είναι τα απόνερα της πολιτικής, δεν έχουν σχέση με την πολιτική» είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε από μια κρίση έχει πέντε ομάδες και δεν μπορεί να έχει ιδεολογική ενότητα, αλλά έχουμε κάνει προσπάθεια να έχει πολιτική ενότητα».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, προέρχομαι από την εργασία» - Δείτε το νέο βίντεο που ανέβασε

 

«Στη διαδικασία αυτή παρεμβαίνουν διάφοροι παραγονταραίοι, διάφοροι δημοσιοσχεσίτες, που έχουν εταιρείες, και υποψήφιοι» πρόσθεσε τονίζοντας πως αυτά είναι φαινόμενα παρακμής.

«Έχουν σχέση αυτά με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες; Υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα, οι νέοι δεν βρίσκουν στέγη, υπάρχει ανεργία, μια παρακμή, έχουμε το ΑΕΠ του 2009» τόνισε ο κ. Τζουμάκας.

Τα βίντεο που ανήρτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στο Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ