80o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Κόκκινο χαλί χωρίς Χόλιγουντ - Έλαμψαν όμως οι Ιταλίδες - Δείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις

Αισθητές ήταν οι απουσίες μεγάλων σταρ λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ.

Πρεμιέρα πραγματοποίησε το 80ο Φεστιβάλ της Βενετίας χθες Τετάρτη 30 Αυγούστου. Το φετινό φεστιβάλ θα είναι λίγο διαφορτικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς στο Χόλιγουντ είναι σε εξέλιξη οι απεργίες του σωματείου ηθοποιών SAG-AFTRA, αλλά και σκηνοθετών και λοιπών εργαζομένων.

Στη Βενετία μεταβαίνουν κάθε χρόνο οι άνθρωποι του θεάματος για να προωθήσουν τις καινούριες τους ταινίες. Μάλιστα, το φεστιβάλ θεωρείται πρόδρομος των Όσκαρ. Φέτος, ειδαμε στην αυλαία λίγοτερο γνωστά ονόματα. Ωστόσο, δεν έλλειψαν οι εκλεκτές εμφανίσεις.

Το φεστιβάλ της Βενετίας άνοιξε με την πρεμιέρα της ιταλικής ταινίας «Comandante» του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σε σκηνοθεσία Εντοάρντο Ντε Άντζελις. Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου και κλείνει με το ισπανόφωνο δράμα του Netflix, «Society of the Snow».

Οι Ιταλίδες σταρ έκλεψαν την παράσταση με τα εντυπωσιακά τους φορέματα και τα αξιομνημόνευτα stylish outfit.

Διαβάστε επίσης: Η Σάρλοτ Ράμπλινγκ στα 77 της χωρίς καμία αισθητική παρέμβαση - Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετιάς

Πάμε να δούμε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις:

Mariacarla Boscono

Madisin Rian

 

 

Shu Qi

 

 

Toni Garrn

 

 

Bianca Balti

 

 

Paola Turani

 

 

Caterina Murino

 

 

Διαβάστε επίσης: Αφιέρωμα flashback: Αξέχαστες εμβληματικές εμφανίσεις του Φεστιβάλ της Βενετίας

Όλες οι σταρ διάλεξαν φορέματα από μεγάλους οίκους μόδας που αντιπροσωπεύουν το στυλ τους. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Lido, τη λεγόμενη παραλία της Βενετίας, ένα λεπτό νησί στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας, συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνο τα βλέμματα του καλλιτεχνικού κόσμου και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ